Gulannee Goktaselifnurr bnde öyle olmuştu kanda negatif çıktı bir hafta sonra tekrar test yaptm pozitifdi kanda da pozitif. Geç döllenme olmuştu bnmkisi
Kirmiiziii Goktaselifnurr şu an aynı durumdayım sabah silik test çıktı kan vermeye gittim negatif, adete 2 gün var ama hamile olduğuma da emin gibiyim sabah yeniden test yapıcam, böyle olan çok varmış umut oldu..
Petitoos Benim kanda negatif çıkmıştı hatta doktorum negatif çıktığı için antibiyotik yazmıştı hamilelik yok ne de olsa diye. 9-10 gün sonra kese görünmüştü kanda da pozitif çıkmıştı
Goktaselifnurr Petitoos benimde yerleşme kanaması gibi açık pembe kan geldi sonrasında birdaha gelmedi 8 gün oldu günüm geçeli kanda negatif çıktı cumartesi günü kan verdiğimde
Mtoksz Benim öyle oldu. Ayın 2sinde kan tahlilinde negatif çıktı 14ünde evde test yaptım pozitifti olabiliyor yani
mervemom58 Ben cuma günü kan testi verdim negatifti ama hamile olduğuma o kadar eminim ki.. Geç döllenme sanırım 2.hamileliğimde öyleydi 🤣 Bu cuma günü regl olmam gerekiyor ama kan testini tekrarlayacağım
minikmucizeemaak Kirmiiziii benimde adetten 7 gün falan varken erken gebelik yaptım hafif çizgi vardı sonra 5 gün varken kasette sanki çizgi var gibi geldi gittim kan verdim <1.20 negatif çıktı. Adetime 3 gün var inşAllah pozitife döner diye bekliyorum bu ay çok umutluydum
MNesemm minikmucizeemaak cnm benimde adete 13 gün vardı aynı kan çıktı dün test yaptım silik ciktii adeti bekliyorum
designermoms Goktaselifnurr ben adetime 5 gün kala kan testi verdim negatif çıktı ama hissediyordum sonra adetime bir gün kala evde idrar testi verdim pozitif çıktı hastaneye gittim onda da pozitif çıktı 205ti değerim
minikmucizeemaak Dark_swarm21 Evde sadece kaset testim var oda adet geçmeden çıkmaz zaten sabah yaptım ama test bozuktu sanırım kırmızı dağıldı atarım as sonra eve gidince ❤️🤲🏻 adet gecikmesini bekliyorum
Dark_swarm21 minikmucizeemaak yine senle aynı durumdayız aynı tarihi bekliyoruz ama senin silik sizgi biraz daha belirgin olmuştur artık yapsan ben bugün gördüm çok hafif silik çizgi testin kendi çizgisi mi yoksa var mı yok mu bilemedim
minikmucizeemaak Dark_swarm21 Var gibi geldi bana da ya vallahi bana diğer bu testtendi gerçekten bi gölge gördüm bir heyecanla gittim özele hatta beklemek istemedim sonuç yine hüsran işte inşAllah sende vardır bidahaki ay ovülasyon deneyeceğim
sedam94 Bende 23 şubatta aşılama yaptırdım 4 Mart’ta kanda baktırdım negatif çıktı doktorum 9 Mart’ta tahlil yaptir demişti acele ettim dün kahverengi leke geldi devamı gelmedi geç döllenme mi emin olamadım adetime 5 gün var çünkü
Dark_swarm21 sedam94 geç döllenme değil de sanki erken baktırmışsın daha anca çıkar benimde yumurtlama 23 şubat bat 9 mart