Algunas Merhaba, Koç Üniversitesi Hastanesi’nde doğum yapan ya da yapacak olan var mı? Doktor önerisi ve hastane ile bilgisi olan varsa ve yardımcı olur ise sevinirim
Mugeliya Algunas ben 5 sene once yapmistim iyikide sule hanimda yaptim canim sule hanimcim cok severim bunda malesefki maddi acidan orasi olamiyor sigortam karsilamadigindan medipoldeyim . Tavsiye edebilecegim dr sule yildiz ve ebru hanim koc un bencr en guzel yanida sanci cektigin odan dogum yaotigin ve bebegin ilk kontrollerjnjn yapildigi oda hepsi ayni odada kocaman bi oda zaten yatak catalla donuyo. Dogumdan sonraki odalar hepsi standart ve kucuk biz vib var mi die sormustuk yok ve hepsi ayni buyuklukte
mistocookie Algunas ben orda calıstım yıllarca, doğumu da orda yapıcam nisanda. Mert Turğal öneririm. Engin Türkgeldi de olur.
Merieva Algunas Merhaba ben şimdi gördüm açtığınız başlığı eğer henüz gitmediyseniz kesinlikle Mert Turğal’ı öneririm. Şu an 21+3 günlük hamileyim. 5.haftadan beri kendisine gidiyorum ve memnunum.
Algunas mistocookie çok sevindim peki kadın bölümü ilgi alaka doğum sırasında ve sonrasında nasıl acaba daha önce hiç gitmedim hastaneye. Belirttiğiniz doktorlar normal doğum yanlısı mı? Acil bir durum olduğun da devamlı olduğunuz doktor mu geliyor ypksa hastanedeki nöbetçi doktor mu? Bebeğinizi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Algunas mistocookie ben size hangü doktora gittiğinizi sormayı unutmuşum 🙃 orada doğum yapıcam demişsiniz ya hangi doktor takibindesiniz acaba
mistocookie Algunas tek kelimeyle mükemmel🙏 gece doğum olacaksa, nöbetçi doktor sizi karşılıyor doktorunuz da geliyor merak etmeyin.. doktorlar tabii ki normal dogum tercihli, şartlar elverdiğince ♥️ güveneblirsiniz kesinlikle
Mugeliya Algunas ebeler bebek hemsireleri hepsi cok cok tatli ben normal dogum yaptim suyum azaldigi icin pazar gunu yatisim oldu 10 da suni verdiler nobetci dr esliginde sabah 8.46 da dogumum gerceklesti dr um la surekli iletisimdeydik. Sabah erken geldi zaten dogumumda canim sulemle oldu iyikide. Normal dogum yanlisi sule hanim kesinlikle ben cok mic mic doktor pek sevmiyorum o yuzden sule hanimi cok sevmistim herzanan isinde cok cok bilgili ve ilgili ama gerekli mesafemizde herzaman vardi . Simdiki dr umda oyle mesela askim hosgeldin bes gittinden cok mugecim hosgeldin ve ilgili telefon num veriyor ve her sorduguma cevap aliyordum zaten sule hanimin cv sinede bakabilirsiz daha yeni amerikadan geldi egitim icin gitmisti 2 seneye yakin ordaydi.