ozturkaeb AylnDogn Bende tüketmeyi düşünüyorum, başka bir başlıkta gördüm birisine doktoru önermişti sütü içemediği için mısır gevregiyle tüketebilirsinn diye. doktora gidince sormayı düşünüyorum ben de
ozturkaeb AylnDogn Güncelleme yapıyorum benim doktorum önermedi kuruyemiş tüketebilirsinn dedi onun yerine ara öğün olarak
story AylnDogn ben çok severim ama yemedim gebelik şekerim var diye. Ama annem bana hamileyken başka bişey yememiş işe bile götürüyormuş 😂 tabii ki sağlıklı bir şey değil ama
defneveannesii_ Ya yanlış olmasın ama sanki burda bir postta coco cops, nesquik falan bebeğe kilo aldırdığını okumuştum geçen ☺️ Sanırım yiyenler faydasını gördü ben de alıp yiyim diyorum, yine de yanlış yönlendirmeyim o posta denk gelirsen göz at mutlaka 😇
Mdf17 Ay bende çok hamburger yiyorum mcdonalds burger falan. Mısır gevreği çok masum kalıyor yanında😁 benim gibi fast food yiyen var mıı🥹
Mrvmrv-- Bende normal zamanda fast food ve jelibon cips gibi şeyler asla yemezdim ama hamileliğim boyunca yedim bu arada içeriği temiz olan Mısır gevrekleri faydalı diye biliyorum bende gebelikte özellikle nesfitlerin bazıları vitaminler yönünden zengin bende tükettim ben çok zayıfım ama bebeğim haftasıyla uyumlu hatta biraz önden gidiyor
AylnDogn Mrvmrv-- nesfit coco pops ve mısır gevreği tüketiyorum hazır gıda oldugu için emin olamadım gebe olan arkadaşlarıma sormak istedim 😊
tanritanir Valla tadı güzel olan herşeyi yiyorum😁 şimdi yemicemde ne zman yicem 😅çocuk dogduktan sonra herşeyi yerken dikkat etmek zorundasın çünkü böyle bi firsat geçmez elinize hanımlar alerjiniz yoksa yiyin gari 🙈😁