nebakiyonkomikmi Alpereninannesi4150 23 haftalık hamileligin başından beri bı sağda bı solda birde bebeğin yeriyle cinsiyet ne alaka çözemiyorum 😂
zeyzey_06 Alpereninannesi4150 Alpereninannesi4150 benim gebeliğimin başından beri solda bi kıpıldama vardı ama erkek bebişim
Asilinannesi16 Alpereninannesi4150 Amin inşallah 🤲🏻 bebiş bekleyen herkes sağlıkla vakti zamaninda alsin inşallah kucagina 🤲🏻 bencede kısmen doğru istisnalar kaideyi değiştirmez sonuçta 😅
DnzTnr Alpereninannesi4150 ben oğlumu hep solda hissediyorum kayınvalidem de eşimi solda hissetmis iki kız var onlar sağda olurmuş genelde
prensesim_66 Alpereninannesi4150 benim iki kızımda sağ taraftaydi canım bunu daha hissetmiyorum doğru deil yani çocuk nerde isterse orda duruyo bence 😊
Esma1993 Alpereninannesi4150 cinsiyeti belli olana kadar hep soldaydi kizim ama simdi hel sag tarafimda agirlikli olarak 35. Haftadayim
barlaseymahasan Alpereninannesi4150 benim erkek bebiş ve solda gerçi şu an her yerde 😂 başlarda sol tarafımda hissediyordum doktorda da ultrsonda hep sol taraftayken direk gözüküyor. Bunun cinsiyetle değil döllenmeyle alakası var diyorlar
Tiiffany Alpereninannesi4150 bundan hiç emin değilim ama 3.oglum olacak hepsi erkek. Hepside sağda duruyor