Beybiacar Arkadaşlar ahşap sepet besigim var ve onun için müslin nevresim istiyorum daha önce yapan var mı yada hazır alan yardımcı olabilir misiniz
Minikkoalam13 Beybiacar ben sepet beşik için e bebeğin müslin çarşafını aldım battaniye olarakta kendi peluş battaniyeleri ile örtmeyi düşünüyorum kalın battaniye yorgan gibi bir şey kullanmayı düşünmüyorum
Beybiacar beyzacmvrc ilk bebeğim kışın doğdu çok rahattım uyku seti falan vardi ama ikicisi tam temmuz ortası mecbur müslin set kullanmalıyim terletmemesi için inşallah yapan ve yardımcı olacak insanlar vardır
beyzacmvrc Beybiacar muslin çarşaf olarkq hazır var da nevresim takımını bilmiyorum kumaş alıp diktirileblr Birde sepet beşiğin yatağı da oval.oluyo zaten genlde Müslin battaniyeleri geçiriyorlar aynı nevresim gibi duruyo.isimli falan yapiyolar
beyzacmvrc Beybiacar  Ölçüsünü bilmiyorum Ben bir yane isimsiz almıştım böyle baya büyüktü 110*110 du. 4 katlı müslin battaniye bir tarafı mint yeşili bir tarafı ekru renk. Çift taraflı kullanılabiliyor
Beybiacar beyzacmvrc benimde aklımda müslin kumaş alıp burdaki terziden ölçüsüne göre diktirmek var ama çok küçük bir yerde yaşıyorum ve müslin kumaş bulmak zor internetten metre işi satan site bulursam ordan alacağım
Beybiacar beyzacmvrc ben isimli müslin hastene çıkışı yaptırdım çarşafta isim olmasada olur ama verdiğiniz örnek çok güzeldi çok teşekkür ederim 🙏🏻
beyzacmvrc Beybiacar çok var öyle siteler canım Bende isimli jastan da çıkışı yaptırcam da acaba muslin battaniye ve yastık mı yaptırsam dedm altinada o dediğim müslin battaniyeler den bir tane çarşaf Gibi sererm diye düşündüm
Beybiacar beyzacmvrc çok mantıklı aslında peki aldığınız siteye yazdınız mı yapabiliryorlar mı ben simdi siteye mesaj attım cevap bekliyorum
beyzacmvrc Beybiacar yaptırmadım ben daha hastane çıkışını canım ismi netlesmedi diye acele etmedim Astral baby diye bı sayfa var ordan attm bu attgm resimleri sana