Zeynepelizan Merhaba güzel annelerim bacaklarımda o kadar huzursuzluk var ki hareket ettirince ağrısı kesiliyor yatarken de aynı şey olduğu için kesinlikle uyuyamıyorum bu durumu yaşayan var mı varsa da ne yapmalıyız
Me-sude Zeynepelizan valla bende de aynı ben de durmadan huysuz bacak sendromu var gibi hem otururken hemde uyuyana kadar salllıyorım .
cookiemonsterr Zeynepelizan of offf ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir 🙄 oturmak bile haram oldu gün içinde hareketsiz kalmayın diyorlar yürüyorum vs aynı hareketsiz kalıp dinleniyorum yine aynı maalesef geçmiyor he şunu farkettim yatmadan sıcak bir duş alınca sanki o günü daha rahat geçiriyorum canım
aycannnnn Aynı sorun bende de var ya her gece uyanıyorum hareket ettirmeden duramıyorum. Ortopediye gittim hamileliktendir bebek kaslara ağırlık yapıyo ama ilaç falan veremem doğumdan sonra tekrar gel dedi. Yürüyüş falan da yapıyorum ama geçmiyo malesef
Gozde122142 Benimde geceleri oluyordu kalkıp yürüme isteği geliyordu doktor magnezyum verdi yatmadan yarım saat önce alıyorum geçti şükür
cookiemonsterr Zeynepelizan bende magnezyum kullanıyorum ama çok değişiklik olmadı malesef canım inşallah sende olur 🙏🏻