Lilyumfokimum Merhaba kızlar meme uçlarımda beyaz beyaz benekler nokta gibi şeyler var neden olur enşelenmelimiyim internettede baktım bişey bulamadım bide kuru kuru gibi. Anlamlandıramıyorum.
elayaz_ Lilyumfokimum ilk hamileliğimdede şimdide çıktı bende Süt keseleri onlar merak etmeyin zararlı birsey değil
Zeliha_00 Kaç haftalık hamilesiniz ben 24+5 haftalığım ama baya zamandır önce var onlar artık hamileliğin büyüdüğünde çıkıyor onlar süt delikleri bence eğer ikimizinde bahsettiği şeyse o dediğiniz
Lilyumfokimum elayaz_ ay Allah razı olsun valla asla anlam veremedim ve bilgi bulamadım mantarmı diye korktum 🤣
mmervees Vücut süt üretimine hazırlanıyor diye biliyorum bende canım sen yinede için rahat etsin diye kontrol zamanında sorarsın fakat her hamişte oluyor içini ferah tut :)
demetarik Sutun olcak allahin izniyle onlari sıkma koparma cok oynama göğüslerle cok ugrasmak doğumu tetikler
Lilyumfokimum demetarik evet ne olduğunu anlamadığımdan hiç oynamadım. Allah razı olsun valla. Sütüm olacak mı demek yani? Yoksa süt kanalı demekmi? Hadi inşallah 😀
Zeliha_00 Lilyumfokimum Rica ederim canım ilk hamilelik olunca insan herşeyde tedirgin oluyor kendimden biliyorum
elayaz_ Lilyumfokimum kaşınır ama göğsünüz büyüdüğünden gerildiğinden onlarla çok bağlantısı yok hatta biryerde ne kadar fazla olursa onlar sütünüzün okadar çok olacağı anlamına geldiğini okumuştum çokca sevin onları 😅
demetarik Lilyumfokimum benim de ilk gebelikti anlayamiyordum sudyen takmamıştım baktim atlette bi damla kadar kucuk bi leke var gogsumden sızmış bi noktacik oyle öyle gelisiyor işte bebegine hazırlanıyor goguslerin