oozgenur incikupelikiz havuc ye o zaman kesin gebe degilim diyosan catlamasina yardimciymis canim insallah guzel haber alirsin
tucemsi Humannrle allah be kuzum çok şükür mis gibi bir pik olmuş inşallah bebişine kavuşursun sağlıkla ve inşallah bize de nasip olur❤️❤️
Balahatunn Humannrle ben hamileligimi ovulasyonla ogrenmistim. Boyle t cizgisi digerinden daha koyuydu. Gebelik testi mi yapsan
Humannrle tucemsi amin kuzum amin ramazanda hepimiz müjdelenelim inşallah 🤲🏻 ben bu sefer ilişkiden önce hacet namazı kıldım Allah büyüktür sizde kılın bacılar @Betbet98
uzlet Humannrle Betbet98 tucemsi Kızlar bende sizi takipteyim bundan sonra bende ovulasyon kullanıyorum inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz sizin bat ne zaman 🌸
tucemsi uzlet merhaba canim benim. Benim yumurtlamam çok geç oluyordu. Geçen ay reglime beş altı gün kala yumurtladım. Neredeyse üç günde de anca çatladı havuç yedim bol bol
uzlet tucemsi bende bugün 6. Gğnde çatlama gördüm canım inşallah ramazanda hayırlı haberleri alırız bu posta bende sizin haberlerinizi bekliyor olacağım 🩷🌸
Humannrle Tusem-14 benim geçen ay 2 gün yumurtlaöa 3 gün çatlama olmuştu canım kişiden kişiye değişiyor bilmiyorum ki
tucemsi Kuzu sen naptın kaç gün geçti yumurtlamanın üzerine şu an heyecanla senden güzel haberler duymayı bekliyorum 🤲🤲 @Betbet98
Betbet98 tucemsi kuzum bende merak ediyorum inşallah güzel bi haber alır veririm:( 11. Gün oldu korkuyorum:(
uzlet Humannrle canım çatlamanın kaç gün sürdüğünü nasıl anlıyoruz silikleştiği zaman zaten çatlama olmuyomu ben slikleşince daha test yapmıyorum çünkü devam etmeli miym
tucemsi uzlet inşallah inşallah hepimiz birbirimize güzel haberler veririz canlar❤️ benim bat daha çok var nisan ortası….
uzlet Humannrle canımm profiline bakarken gördüm de sende mi Erzurumlusunn hemşehri çıktık iyi mi 🤗😀 sende erzurumda mısnn
arirangg Humannrle Kuzum sen bugün yumurtladın ya yumurtlama gününe göre hamile kalmazsan 29 Mart’ta adet olursun. Ama inşallah hamile kalırsın🥰