papatyaseveranne Ayezhanim 17+3 olduk. Yaklaşık 1 haftadır pıtır pıtır hissediyorum. Bu beni çok heyecanlandırıyor 😊 14+5te oğlum olacağını öğrenmiştim 💙☺️
Ezgikrdy Benimde persembe 15+1 olacak umarim belli olur bir oglum var saglikla hayirla kiz olsun istiyorum 💐🤲😁
Ayezhanim nerminnn_ oy maşallah hareketi hissedince başka bir hal alıyor zaten Allah’ım sağlıkla doğmasını nasip etsincanim
Sere İkinci hamileliğim benim de ve neredeyse ilkiyle aynı belirtileri hissediyorum ☺️ bulantılar bitti şükür. 15+5 iz. Doktor tahminde bile bulunmadı. Bu hafta çarşamba randevum var 16+0 da belki bir umut cinsiyet söyler diye düşünüyorum 🥹
Seval2468 Ayezhanim benimde 2. Gebelik 2 yaşında bir oğlum 15 haftalıkta hamileyim . 13 te gittiğimde doktor göremedim dedi. Fetal dna yaptırmıştım 2 güne cinsiyetini net öğrenecez. Bulanti ve kusmalarım azaldı ama tamamen kesilmedi
Seval2468 Ayezhanim 2li testim riskli çıktı o yüzden mecbur yaptırdık. Şuan tek dileğim önce sağlıklı olması cinsiyet hiç önemli değil
Ayezhanim Seval2468 inşallah temiz sonuçlar alırsın canım benim hiç üzülme rabbim selamete erdirsin 🤲😍
Yrgnnnnnn H_a03 benimde ikinci gebeliğim aynıyız 17+4 haftalığım. Bebeğiniz in hareketlerini hissediyor musunuz acaba. Benim ki hiç tık yok sürekli dinliyorum ama henüz hissedemedim
Love13 Yrgnnnnnn benimde 17+2 hissetmek için neler yapıyorum sürekli odaklanmaya çalışıyorum ama bende de tık yok ya inşallah bu hafta net bi şekilde hissetmeye başlarız hepimiz 😂
2_evlatyolda Love13 3 gün geçmiş yorum yazalı hissetme durumu oldu mu kuzucugu 🤰🏼😍 bende 16+6 yım sadece bişey yedigim de karnımda pıt pıt segreme oluyor öyle net hissetme yok