KeremSevda27 Kumral kesinlikle ilk belirtim sigara kokusuna tahammülsüzlüktü bi daha hamile kalırsam sigaradan anlayacağıma eminim
Nazandeniz doganursezmag en son okurken bebiş istiyorsun diye hatırlıyorum o yüzden öyle yazmışdım 🤗🤗🤗ama sen benden önce hamilesin 🤣🤣🤣
Tugbax68 Kumral bas ağrısı kasıklarda batma göğüste hassasiyet Halsizlik devamlı uyuma isteği unutkanlık bel ağrısı bulantı kokuya hassasiyet
Giizemm gzmkly benimde iki gun boyunca sag kasigimda agri oldu. Iliskiye girerken bile cok agridi. Ama regl agrisi gibi degil degisik bi agri sizinde oylemi?
Deletedmom2224 Kumral tek belirtim acayip halsizlik ve uyku haliydi onun dışında hep adet belirtilerim vardı kasiklarim çok ağrıyordu
BurcuY Kumral bekle bakalım biraz daha kuzum olmazsa da üzülme olur mu inşallah bi dahaki ay olur dualarım seninle 🙏
mom02636 Kumral ilk bebeğimde hicbşey yaşamadım ama suan ikinci bebeğime hamileyim hamileliğimi öğrenmeden 2 hafta önce inanılmaz mide bulantısı yaşadım öyle böyle değil herseyden tiksinmiştim ve bas dönmesi aralıklarla yaşadım