Benhabibe Kızlar doktorum hastahane den ayrıldığı için hastahane arayisindayim. Bursa da hastahane ve doktor önerisi alabilir miyim. Esentepe ve medical arasında kararsizim aslında
bsraa16 Ozturkkkk çok sıra oluyor gittiğimde Benhabibe hayat hastanesi özlem ballı ya başladım tavsiye üzerine bende memnunum
bsraa16 Ozturkkkk ben ilk bahar çelenle başladım ama bir kaç muayene gittiğimde 1 saat bekledim hep neredeyse o yüzden değiştirdim
Ozturkkkk bsraa16 biraz yogunlugu var evet ama detayli bilgilendirme ve gerektigi zaman hizli ulasabilmek benim icin onemli sagolsun her seferinde hizli dönüs aldim. Hastaneye gitmeden cogu seyi uzaktan halledebildik
Benhabibe Acıbadem Ayşegül hanm ve eşi hastahaneden ayrılıyormus malesef. Ayşegül hanıma gidiyordum bende.. Ancak en son esentepe nese hanıma gittim. Ancak hastahane konusunda tereddutluyum..
qwertqwert Benhabibe merhabalar bende iltaç hanım takipliyim birçok hekim değiştirmeme rağmen en çok memnun kaldığım hekim kendisi niye değiştirme kararı aldınız acaba
Zcvbnm Benhabibe bende ayşegül iltaç a geçtim çok çok memnunum doğumum içinde 2 seçenek sundu acıbadem ve pembe mavi olarak
Asilinannesi16 Benhabibe Fsm de ahmet yilmaz var şahane bir doktor şiddetle tavsiye ederim Medicana ile anlaşmalı
Htckbra0716 Medicabil Hastanesi’nde Songül Yapıcı. Ben Bursalıyım ama Alanya ya evlendim. Bursa da olsaydım kesin Songül hanıma giderdim.
Misketlimonum Benhabibe Esentepe Neşe kaplan Karakaş çok ilgili ve çok sevecen bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum.
Yusuf2019 Medicabil hastanesi songül yapıcı bnm doktorum çok memnunum yarın sabah sezaryen doğumumuz var nasipse
qwertqwert Benhabibe evet ama pembe mavide yaptırıcak doğumlarınıda hekiminden memnunsan değiştirme derim
qwertqwert Benhabibe muayene ücreti kliniğinde 600 olucakmış bence pembe mavide doğumuda çok uygundur iltaç hanımın ben henüz doğum fiyatını konuşmadım canım
Htccprz Benhabibe acibadem güncel doğum ücreti 40 bin 55 bin arasında değişiyor şuanda doğum sekline göre,pembe mavi dha uygundur aslında
KayraKuzusu Komkurt plazada Ayşe Erol takipliyim,çok içten ve sıcakkanlı bir doktor coook memnunum. Kan tahlili idrar tahlili alıp laboratuvara gönderme hizmetleride var. Hayat hastanesi ve pembe mavi hastanesiyle anlaşmalı doğum için