Sirin bide kisiden kisiye degisim gosteri mesela bebegn suyu fazla olabliyoms bebek normalden kilolu olabliyoms kimi 4. Aya kdr karini hissetmzken kimi 1. Ayda karni cikiyoms bende cok arastrdm mesela benm 6. Haftama kdr hic belirtm yokdu ne bulanti ne bas donmesi hamile oldumu bile unutydm 6+1 de bir basladi resmen gunler gecmedi bana ben daha karnmin ciktini hic hissetmedm kiloda almadm ama normalde gobegi olan biriym 😂😂 belkide sen cok zayif oldugn icin bi anda gobegnn ciktini hissetmis olabilrsn ben seker hastasiym 11 yasndan beri doktor senin bebegn cok iri olucak hazirlikli ol hamilelgnde cok kilo alirsn dedi belki ondan korktgm icin duzenli beslenyrm almiyorum belkide smdi durcak bi anda almaya baslcam hic bi fikrm yok smdilik daha cok cahilim bilgi 0 😂 sadece yasadklarmi ogreniyorum sen kendine cok sıknti yapma bulanti bas donmesi kabizlik siskinlik gaz bunlarn hepsi oluyo ama doktor bebege hic bi zarari yok dedi ben kuru kayisi incir yiyorum arada 1 2 oda dinlendiriyo bunlari bi dene dogal zaten zarari olmz belki rahatlarsin sende