Cansuercan Melike4242 bazen kahvaltida bile 1 taneyi bitirmeye yakin birakiyorumn 😂😂😂😂 ee aksam yedigimide dusunursekk bayaa ekmek yeme kapasitesi var 😂😂
Yalinn8 Melike4242 sadece sabah 2 dilim tahilli ekmek yiyorum, beyaz ekmek hic yok direkt şeker beyaz ekmek
Cansuercan Deletedmom434 hahahaha ayy 😂😂😂 yok kibar olamadim benn napimm yaaa bazen öyle aç uyaniyorum ki sanirsin gunlerce bisey yemedim ben 😂😂
Deletedmom434 Cansuercan kesinlikle öyleyim bende buzdolabıyla aşk yaşıyorum artık göremezsem özlüyorum Allahtan çok kilo almaya müsait bir bünyeye sahip değilim 😂
Cansuercan Deletedmom434 😂😂 bnde 55le hsmile kaldim 34 hafta olduk 13 kilo almisim 170 kusurde boyum vsr ben suan mutluyum 😂😂😂 yerim yerimm yuruyusumu yaparimm ohh miss 😀 yani hayatimda gordugum en fazla kilo 55di kahvalti bile yapmazdim cocugum sagolsun ❤❤❤😂
Deletedmom434 Cansuercan bende 43 kiloyla hamile kaldım 55 olmuşum 36 haftalığım oh yarasın bebişlerimize kilocuklar 🤪🤪
EzgiKizilates Sabah 1 dilim uno cia tohumlu yiyorum eşimde ondan yediği için problem olmuyor iki yıllık evliyiz sadece misafir geldiğinde beyaz ekmek alırız eve
Melike4242 Aman kızlar yiyin gitsin 😁 ben de pek iştah Yok ya. Hala bulantılar devm.ekmeği az yiyorum sadece
Deletedmom434 Melike4242 hiç sıkıntı yapmıyorum kuzum doğumda zaten gidiyor çoğu e birde emzirince gidiyor çok kilo alan bile kafasına takmamalı diye düşünüyorum ben ☺️