Anneadayi23 malesef ki şart ben araba almadan asla cocuk yapmam diyordum ev aldık onun borcunu bitirdik esime takilarla araba alalim dedim kabul etmedi bir kaza yapsa altinlarin cöp olur dedi bizde onla evi kapattik ama bekle bekle yok 5,5 sene oldu zaten ev borcnu odeyene kadar. Suan pesinatimiz olmasina ragmen araba alamiyoruz fiýatlari cok yuksek mecbur artik hamileyim suan daha fazla ne kadar erteleyebilirdim bilmiyorm yani. Arkadasim derdi cocuk olana kadar ihtiyac olmuyor ama dogumu yaptin eve geldin araban kapinda olcak yoksa cok zor oluyor diye. Ama sagolsun esim bayramlarda garentadan hep araba kiraladi hic yaya gezdirmedi beni. Simdide daha hamile kalmadan hem ramazana hem kurbana 3 er gunlugune araba kiralamisti zaten. Birde evimle hastane arasi cok uzak esenyurtta oturuyorum begendigim doktor zeytinburnunda oraya gidiyorum tek stresim son haftalar git gel nasil olcak. Doguma korsanla gideriz diyoruz da kac saatte gelcek korsan donuste nasl olcak falan boyle kafamda deli sorular. Kesin ziril ziril aglarim artik son haftalar 😅