bendiyebiriii mrsozturk ben 21de başladım. Krilom aldım onu kullanıyorum. Eğer multivamin kullanmıyorsanız günde 2 tane kullanabilirsiniz krilomdan☘️
Pnr_KMRC1 mrsozturk ocean mumy kullanmaya başladım 12 haftadan sonra yanında kan ilacıda var tabiki 🤮
Gizzgzz mrsozturk gebelik öncesinden imom omega kullanmaya başladım gebelik sonrası 3 ay devam edecekmişim
Pnr_KMRC1 ensensr23 ocean mumy memnunumda kan hapından nefret ettim gyno ferro miğde bulantısı baş dönmesi kaşıntı kabızlık yaptı genede içiyorum
ensensr23 Pnr_KMRC1 ben kullanmıyorum o kan ilacı benimde midemi bulandırıyor doktorum tok karnına iç demesine rağmen kullanamadım inş bir sıkıntı olmaz.
ensensr23 Pnr_KMRC1 maalesef banada gyno ferro verildi kullanamadım. Bir hafta önce kan tahlili yaptım kan değerim iyiydi o yüzden oceon mummy verdi bütün vitaminleri kapsadığı için bu yeterli dedi o yüzden şuan sadece bende sizinle aynı vitaminleri alıyorum🌸
Pnr_KMRC1 ensensr23 tahlil yapılmadı ama bende içmicem sadece ocean mumy içiyim değerlerimde sorun çıkarsa içerim eziyet çekiyorum çünkü bu şekilde çok teşekkür ederim🌸
ensensr23 Pnr_KMRC1 dokktorunuza danışarak bırakmanızı tavsiye ederim ne olur ne olmaz keşke kullanabilseydim şuan olmasa bile doğumdan sonra kansızlık sorunu çok yaşanıyormuş. Her bünye bir değil kansızlıkta iyi değil. 🌺
mrsozturk Sumeyye64 hamilelikte başlanıyor doğumdan 3 ay sonra bırakılıyor. Benim doktorum bu şekilde önerdi ama yorumlara göre çoğu doktor da aynı önermiş 😊