Medinedogru03 Nasıl gidiyor kızlar son haftalarınız günler geçmek bilmiyor hele birde hiç bir belirti yoksa 😌😭😁🥰
minikmucizemm38 Medinedogru03 bizde 38+5 olduk ama ne bir açılma var ne bir sancı🤭ben sabırsızlıkla bekliyorum bebeğim doğum pozisyonunda ama doğum kanalı kapalı henüz tık yok ve son günler hiç geçmiyor biran önce sağlıkla doğsa bebişlerimiz❤️
Gulsenbck Medinedogru03 ayy benimde kızım oluyor 41 haftaya girdik ufak tefek sancıdan başka bişey yok 😀
Medinedogru03 Ledeyna21 inatçı çıktılar desene 😁 doktor ne dedi gün falan verdimi bana 41 haftaliga kadar bekle hala bir tık yoksa suni vercez dediler 8 marta
Ledeyna21 Medinedogru03 yarın suyuna ve nst ye bakıp bişey söyleyecek normalse 41 e kadar bekleriz diyor
Medinedogru03 minikmucizemm38 benimde aynı cnm acilma da yok sancida yerlerini buldular tabi rahatlar 😌😁 ya öyle evet son günler geçer diyodum da yok ya geçmiyor çok yavaş, aynen yaa dogsalar bur han once sqglikla Allahin izniyle 🥰 birdahaki kontrol ne zaman ? ❤
Medinedogru03 Ledeyna21 evet bana da öyle yaptılar hersey normaldi simdi bekliyoz bakalım , hayırlısı hersey cnm geçer bakalım🥰
Umay_220818 Haftaya doğru yaklaşıyoruz , sadece bir cm açılmam vardı en son ara ara sancı oluyor ama malesef geri gidiyor düzenli değil suni sancı almaj istemiyorum sabırsızlıkla bekliyorum 🥺