Gizzgzz Sozde eyvahhhh çok üzüldüm :( kaç haftalık şimdi normalde toplamda kaç kilo oldu çok dua edecem sana inşallah bişey olmaz da sağ salim kucağına alırsın :( ben de yarın gitmeye korkuyorum sen de böyle olunca gitmem artık
Gizzgzz Sozde ben de 29 a girecem yarın Bi haftaymış aramız beni Habersiz bırakma nolur aklım sen de kalacak ama bak korkma toparlayacak tamam mı
Sozde Gizzgzz öyle düşünme tedbir alınıyor en azından senfe görün inşallah iyidir bebeğin. Teşekkür ederim
Esragungor34 Ben 20. Haftamdayım bu zamana kadar kaç gram kaç santim hiç söylemedi bakalım bu hafta ne diyecek
Sozde Gizzgzz pazartesi perinatololok vericek kararı eve geçtik pazartesiyi bekliyoruz kan sulandırıcıya kesti yinede tedbir amaçlı
Gizzgzz Sozde ben de pazartesi gidicem doktora bu gün dişimi çektirmeye gidiyorum. İnşallah hayırlısı olur hakkında çok dua ediyorum sana aklım fikrim sen de kaldı ya :( nasıl hissediyorsun kendini
Sozde Gizzgzz Stres en en önemlisi diye doktor dünden beri uyarıyo bende düşünmemeye çalışıyorum napıyım artık perinatoloktan umudumu kaybetmedim dört gözle pazartesini bekliyorum
Sozde Gizzgzz Maşallah bende iki tane çentik var damarlarda 1 kilo olması bile zor artık dedi idrar toplama vermiştik 24 saatlik oda çarşamba çıkıcak eğer 500 ü görmezse vakit kazanırız görürse alırız direk dedi
Seherak CmreKsidar bugün gttim bende 35+2 3.400 şok geçirdim fazla kilolu geldi sorun değildir inş varmı çok tombiş olan böyle ya