Gizzgzz aysesultann valla günde 1muz 1 armut 1kivi yiyorum inşallah işe yarar biraz da badem yiyorum çiğ badem
sumeyra07 Gizzgzz kaşar peynir, gabak çekirdeği, ceviz, yumurta bunlar bebeğe en çok aldıranlarmış canım. Biliyorsundur zaten ama aklında bulunsun, inşallah toparlanır hemen içini ferah tut😇🐣
Sozde Gizzgzz perşembe günü gidicem doktora yediklerim işe yaramıştır inşallah eğer öyleyse buraya yazarım sana da
Gizzgzz Sozde tamam nolur unutma haver ver inşallah işe yaratmıştır da sen de sıkıntı yaşamazsın sağlıklı olsun bebeklerimiz
Sozde Gizzgzz Doktordan gelşyorum göründüm 100 gram almış 4 hafta gerilik iki haftaya düşmüş ama beklentiyi karşılamıyomuş tabiki bi karışım söyledi sana yazıyım sende yap istiyorsan portal muz elma havuç greyfurt bir yemek kaşığı zeytinyağı bir yemek kaşığı bal bir bardak her gün bunları çekip içicem birde her akşam kaynamış kemik ilik suyu bir bardak
Sozde Gizzgzz yumurta 2 taneden aşağı olmıycak dedi her akşam et yemeği salata salatanın içine de ek olarak haşlanmış nohut yeşil mercimek farketmez illaki kat çift protein olsun dedi süt üç bardak günde
Rumiars bendiyebiriii benim 32+4te 2kusur dedi önden gidiyor dikkat et yediklerine biraz diyet öneriyorum dedi 🥴 sana böyle birşey dedi mi acaba
melisaugtr sumeyra07 21 haftamızda 417 gramdı oğlum, detaylı ultrason çeken doktor zayıf bir bebek demişti. Cuma 25. Hafta görüş günü bakalım kaç diyecek kendi doktorumuz🤗
Smygcr 21+4 de 468 gr dedi dr normal dedi. Haftaya tekrar gideceğiz boyu 25 cm demişti kız bebek. Normal mi bilmiyorum boyu bana az geldi sanki ☺️
Asel-23 aysesultann 29+6 günlükken gittim banada 1600 gr dedi ve 2 hafta öndeymiş kilosu öyle söyledi doktorumuz
aysesultann Asel-23 boyu kaç cm dedi belki boy kilo oranına göre değerleniyordur bana günü gününe gidiyor dedi ☺️