Valla ben baştan konuştum hamile bile değilken çocuk ismiyle ilgili konu açıyorlardı diyordum eşime ben aile büyüklerinin ismini koymam haberin olsun kendi ailemden de kimsenin ismini koyalım demem bizimkiler öneride bulunur dede adı onun adı derse ben çözerim sende sizinkileri çöz dedim öyle anlaştık kayınvalidem çok öneride bulundu hatta şakayla karışık kendi adını söyledi kız olursa diye dedim biz karar verdik isime çocuk olursa öğrenirsiniz diye halbuki öyle bişey yoktu🤣😅 benim annemde kayınvalidemlerle otururken isim konusu açıldı sakın benim ismimi koymasın kimse ailede bitane var bi dünya yeni isim var niye olan isimden bitane daha olsun istemem ben dedi bizimkiler zaten aile büyüklerinin vs ismini koymaya karşılar ben ondan rahat rahat hayır diyebildim eşimin ailesine de ama çocuk ismi anne babanın karar vereceği bişey 3. Bir kişiyi asla ilgilendirmez ben böyle düşünüyorum bu hakkı tanımayın direk hayır deyip niyetinizi belirtin bunda alınacak bişey yok çocuk sizin onunla ilgili bütün kararları sadece eşiniz ve siz verebilirsiniz kişisel düşüncem☺️