Mrvyrdm Bakla yemek sakıncalı mı? Birçok yerde faydasını okudum bi o kadar da zararlı yazısını. Bilgisi olan var mı?
FatmaAselinAnnesi_60 Mrvyrdm niye zararlı olsun ki madde mi için de var ya valla çocukça davranmasanız keşke bu aralar buna benzer ne kadar post var cahilmisiniz ya en ufak bişeyi kafaya takıyorsunuz anlamış değilim
Pamuk Mrvyrdm valla ben hamileyim olduğumu öğrendikten sonra 1hafta boyunca hergun yedim galiba şükür Bi sorun yaşamadım
Mrvyrdm FatmaAselinAnnesi_60 FatmaAselinAnnesi_60 kusura bakmayın on tane çocuk doğurmadım bilmiyorum ve ister istemez ilk gebelikte insan pinpirikleşiyor sürekli her şeyi öğrenmek istiyor ve normal olarak sormak istedim bilgisi olan kadınlara bu şekilde yanıt vereceğinize vermeseydiniz keşke çocuklukla ne alakası var.
FatmaAselinAnnesi_60 Mrvyrdm çoğu kişi burda ilk hamileliği benim de sanki bizler 10 tane mi doğurduk bizler niye pimpirikli değiliz 🙄
Damla Mrvyrdm Bilemeyiz ama bunları görüpte bile bile yemek isteyen devam edebilir 😊 ha çok canınız çekiyorsa tadımlık yiyin azdan zarar geleceğini sanmıyorum 😘