Krm Geçmiş olsun kızlar. Yukarıdan okuya okuya inerken Allah'ım lutfen kaybetmis olmasınlar lütfen mutlu bir son haber okuyayım diye diye geldim. Çok üzüldüm inanın. Allah kısmet etmişse planlamasan bile oluyor demek ki böylesi hayırlısıymis. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla tekrar güzel haber alırız sizden.
Fatmasedef Krm benim hala ne yasadıgım belli değil kimyasal dediler degerlerim olculdu artmış cuma bellı olcak herhalde karmakarısıgım
Burcusss1 Krm aynen böylesi hayırlıymış çok zor geliyor ama yapacak bişey yok Allahım acısını unuttursun tez vakitte diye dua ediyorum
Fatmasedef Burcusss1 aynen canım hep dua et hayırlı zamanda hayırlısıyla evladın olsun Rabbim ne eylerse güzel eyler
Krm Burcusss1 dua ediyorum sana ve tüm bebek sahibi olmak isteyenlere Allah nasip etsin. Kimseyi bununla sinamasin.
Esmira101 Burcusss1 Allah en hayırlısını nasip etsin en kısa zamanda. Sağlıksız bir gebelikse vücut onu bir şekilde atmaya çalısırmş Allah tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
DeryaKuzusu Doktor bana senin gebeliğin mucize gebeliklerdendi zaten dedi. Çünkü prolaktin (süt hormonu) yükseliği hamile kalmaya engel. Fakat ben hiç hesapta yokken ilaç dahi kullanmadan hamile kaldım. Ama tabi kaybettim bebeğimi 😞 şimdi sizce ilk adetten sonra korunmayı bırakmalı mıyım yoksa 5-6 ay dinlenmeli mi vücut ? Bide bir dahakine prolaktini düşürmek için ilaç tedavisi olup mu hamile kalmalıyım kafam karışık 🤔 doktor bişey demedi korunma sen dedi sadece 🤷🏻♀️