DeryaKuzusu öncelikle geçmiş olsun canım çok üzüldüm 😔 benim Beta ikiye katlamıyordu bu yüzden dış gebelikten şüphelendi doktor kese de görünmeyince. Başka bi doktora gittim ertesi gün o görmüştü al bu ultrason kağıdını muayene olduğun doktora git dedi. Gittim vajinal ultrason ile yarım saat muayene etti. Keseyi gördü. İki gün geçmeden adet sancısı gibi ağrılar vurdu kasığıma ve kanama başladı. Evime yakın bi hastanede acil kadın doğum doktoruna göründüm. Progestan ve iğne verdi kanama artarsa ya da parça düşerse gel demişti. Tabi nerden bilelim her parçanın bebek olmadığını. Gece parça düşürdüm aldım gittim doktora. Bu değil ama gel bakalım dedi gene alttan ultrason ile gördü. Kese bozulmuş dedi dinlen dedi Allah’a kalmış dedi. Üçüncü günde şiddetli ağrı ile düştü zaten. Bi tek zarı kalmış onu da kürtaj edelim dedi. Kendisi düşerse gerek yok dedim. Kanamam bitip temizlenene kadar ilk adet olacağım zamana kadar korundum. İlk adetten sonra korunmadım. İkinci adetten sonra hamile kaldım. Gerçekten zorlu bi süreç. Şimdi eşim yatağımdan kalkmama bile izin vermiyor yatacaksın diyor. Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻♥️