Babykuzucuk Kızlar 5.haftanın içimdeyim böyle kasıklarımda ara ara ağrılar var bunlar normalmi 10 gün sonra kalp atısı için gidicez inşallah 🙏
Mutluemos Babykuzucuk yaaa Rabbim ümmeti Muhammed Mustafaya sağlıklı vatana millete Salih evlat nasip etsin sizede bebeğiniz evinize huzur sağlık bereket mutluluk getirsin inşaAllah daha daha daha güzel haberler alırsınız
Mutluemos Babykuzucuk benim ilk gebelik testim negatifti adet olacam kasiklarim ağrıyor diye battaniye ile uyuyordum her kalktığımda şiddetli kramplar oluyordu her kalktığımda arkama bakıyordum.Esim de zavallı ne oldu ne düşürdün derdi sonradan bebisi öğrendik normalmiş ☺️
Babykuzucuk eylulmihrasmom ay cok şükür ya bi kaç kişi daha dedi ama insan ister istemez panik endişe oluyor 🙏
Babykuzucuk Mutluemos aminmn aminn sağlıkla kucagıma alayım 🙏 allahım bu mübarek günlerde bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın
Mutluemos Babykuzucuk amin amin amin dilerim Rabbim bu mucizeyi herkese nasip etsin inşaAllah bekleyeni de beklediği habere tez zamanda kavuştursun