Ezmagg Kızlar 17 haftalık hamıleyım doktor erkeğe benziyor dedi ama net bişey söylemedı sizce değişiklik olur mu
Senaykork Ezmagg devletse yanılma çok oluyo bana mesela erkek dediler kordonu pipisi sanmislar 20.haftada özelde kız olduğunu ogrendim
yaseminnnk Ezmagg benim doktorum 12. Haftada %99 kız demişti ilk gebeliğimde . 17 de hala nasıl anlayamazlar hayret ediyorum :-/
Hacerdogan Ben 2 dir hastaneye gidiyorum bi özele bi devlete gittim ikisinde de sadece kız dediler 18. Haftadayım bi daha gitmedim ama 🤣 hiç öyle benziyor değişir falan demediler deselerdi de heycan olsaydı diyorum bazen 🤣🤣🤣
Ezmagg @Senaykork bende suan beklıyorum özele gittiğimde kendını göstermiyor demişti devlette denedım şansımı oda emin olmamakla birlikte bi cevap verdı hayırlısı sağlıklı olsunda 🙂
Ezmagg @Hacerdogan yanı biraz oyle olabılır belkı ama insan net olmak istiyor bazende bakalım 1 hafta sonra tekrar gidecegım 🙂
Mre Ezmagg 13.haftada kız denildi 17.haftada erkek olduğunu öğrendim acaba mı dedim ama 19.haftamda detaylı yaptırdım kesinleşti. Evet özele gidiyorum.