CimenAkguner Ben tavuk, et, balık, pişmiş soğan, yağ, yumuşatıcı, şampuan, el sabunu, kısacası kokulu her şeyden tiksindim. Aylarca kahve içemedim ve ağzıma hala tatlı süremiyorum bile. Bu arada bebeğim erkek, sanırım cinsiyetle bir alakası yok 😬
Mercimekkk1 Şuan 8+1 haftadayız Allah’a şükür ne kusmam ne bulantı hiç bişey olmadı sadece tencere yemeklerinin hiç birini yemek istemiyorum hep atıştırmalık yemek istiyorum 🤭
Gizzgzz esraEb kız ne görümcemler ne kaynanama ne kendi kocasıyla kimseyle arası iyi olmadığı için öyle bir derdimiz yok çok şükür kimse evine. İstemiyor kaynına geleceksen tek gel diyorlar
Gizem_cetinbas Ciğer nerde görsem miğdem ayağa kalkıyor bide kahve ve saçma olan şeyde şu çamaşır makinesi gördükçe miğdem bulanıyor hahah🤣🤣
Lavantakokusu64 husnatskn ilk hamileligim zor gectigi için kırmızı etten tiksindim kayınvalidemler Kütahya Gedizli Güveci meşhurdur oranin bi kac kez yemeğine denk geldim 6 sene olacak hâlâ yiyemem. Şimdi hamileligimde başlarda kahveden, Tarhana çorbasından tiksindim ama çok şükür geçici oldu hepsi
minnakkurabiyelerim husnatskn yağda kavrulmuş soğan yemeklerin icine direk atıyorum kavurmuyorum sağlıklı diye katmamazlikta yapmıyorum
1anne2bebek__ husnatskn böyle bir post daha açmıştı. Ve biri de cevap olarak ‘Kaynanam’ yazmıştı 😂😂😂😂 bana gelirsek tavuktan yumurtadan midem bulanıyordu 2 hamileliğimde de. Ama bir süre sonra geçiyor benimki. Şimdi yiyebiliyorum 🙂
bendiyebiriii husnatskn mercimek köftesinden ama çok oldu bence şimdi olsa yerim😅 yemediğim bi şey kalmadı zaten ahshdjd zaten pis bir boğazım vardı iyice açıldı maşallah…