Ozdbtl busraylcn ay aynı durumdayız tantuni en sevdiğim yiyecekti,her gün et yerdim şimdi asla yiyemiyorum 🤦🏼♀️ Tavuk görür görmez kusasım geliyor
soulmate35 Gizzgzz ahahahaha kahkaha attım yorumunuza onlardan hangimiz tiksinmiyoruz ki hepsi yılan 😂
Songuleyup husnatskn brokoli ve zeytinyagi kokusu tadi beni maffetti bidaha ne zaman agzima surerim bilmiyorum birde ekstra olarak kokusundan inanilmaz rahatsiz oldugum yatak odamdaki kokulu mum her gece ters ceviriyorum 🥲🥲
Rabissss995 husnatskn soğan sarımsak kahve tavuk ızgara şeyler. Hep hamur işi çörek börek ekmek arası yemek istiyorum😂
Ozlem4141 Havvagks 🤣🤣🤣bazen bende öyle cok sınırlenıyrm ona dövesim gelıyo ndensebqzen hiç bşey çekesin gelmiyor
Zeynep2535 Soğan ve sarımsak içerikli herşeyden tiksiniyordum. Şuan 35. Haftadayim soğana yavaş yavaş tahammül etmeye başladım ama içinde sarimsaga dair hiç bir şeyi ağzıma sokamiyorum. Kokusunu duyduğum an herşey bitiyor zaten. He birde ter kokusu hergun duş almazsam kokular sıkmazsam yaşayamazmisim gibi hissediyorum. Eşimede tavrım aynı. O kokmuyorsun mis gibi kokuyorsun diyor ama yok bana geliyor.
Yazmelegi_ husnatskn ilk zamanlar tavuk et Salam Sosis Sucuk sogan bunlardan tiksindim 12 haftaya kadar simdi suan sadece et
Nk06 En sevdiğim şeylerden tiksindim çay ,ıspanak ,mantar tavuk ,pilav ,çay çok şükür geçti diğerleri devam 26+2 den selamlar 👑😍