Glsndvrn husnatskn Balık et sarımsak hiç Balık yiyemedim gebeliğim boyunca😞 o yüzden tablet Balık Balık yapı yedim ha bide yoğurt yiyemedim 🥺🥺
binnur64 husnatskn çay ve pirinç pilavından tiksinmiştim, çayı şuan seve seve içiyorum ama pilav için aynı şeyi söyleyemiycem 😐
binnur64 esraEb 18 haftalık olduk gitsem belli olur ama doktoru deprem bölgesine görevli yolladıkları için gidip öğrenemedim henüz 😢
Sureyya1 husnatskn tavuk kirmizi et ve haslanmis yumurta nerde faydali sey var malesef inlardan tiksindim
Alif63 husnatskn mutfaktan tiksindim mutfak kelikesi yada bulaşık yıkamış elim bile midemi bulandırıyor😳 kusmaktan bi hal oldum
esraEb Alif63 ohhh maşallah. Ben de öyle çok çok sevmezdim ama demlemeye bile tahammülüm yoktu 😤 tamamen soğumamak için kendime karşı ısrarcı olmadım birkaç gündür içiyorum şükür
Alif63 esraEb bende öyleydim evdeyken tek başıma çay yapmazdım akşam eşim gelince yapardım şimdi mide bulantım çok sanki hafifletiyor
Elifgoktug1 husnatskn nelerden tiksinmedigimi yazsam daha kısa olur galiba😅😅 Tiksinmedigim şey kalmadı su kraker karnabahar kara lahana ekmek tatlıların bir çoğu (hemen hemen hepsi) patlican makarna ay çok şey var ama yazamıyorum hamislerin canı ceker diye🥲
Bebiko_3 13 haftalık gebeyim sarımsak,turşu,et,soğan,yemek yapmak,yemek yemek tiksinti geliyor herşeyden 🤣🤣
Elif_p Ygmrsrcn demek bu belirtilerin cinsiyete alakası yok cünkü normalde erkek bebekte et isteği tatlı isteği yogun olur derler
Ygmrsrcn Elif_p tatlı isteğim çok fazla oluyor ama et kesinlikle hiçbir şekilde yiyemiyorum. Bence de yediklerimizin veya yiyemediklerimizin cinsiyetle çok alakası yok gibi