Ftm_knk21 husnatskn çok depişik ola bilir ama her şeyden ve en değişiği de eşimin kokusu halbuki normal zamanlarda çok severim ve hiç öyle şey olmuyor, 🤭 ama işin sonu çocuklar hep ona benziyor ondandır bence 😅
angel_66 esraEb bol bol yeşil salata ve inanılmaz şekilde meyva yedim diğerlerini tabiki tükettim yoğurt yumurta peynir sabahları muhakakk domates salatalık ve kahvaltıda olmazsa olmaz tost 🤗 4 ay boyunca geceleri hep yoğurt yedim kimi sade kimi şekerli halada yiyorum gerçi maasllah 🤗kaç haftaliksin bu arada
esraEb angel_66 aynı benden bahsettiniz ben de öyleyim. Tost yemeden duramıyorum. Ayran delisinoldum. İlk haftam da madem suyu istiyordum sürekli ilk ayımda yanim ve sulu meyveler. 15 haftalık oldum şu an. Sizinki hangi haftada belli oldu. Bunun dışında lahmacun ve çiğ köfte sürekli aklımda 😤
esraEb angel_66 onu sürekli yesem hayır demem 🙈 lahmacun çiğ köfte ayran tost bunları canım sürekli istiyor. Bide bu ara canım kiraz istiyor 😤gün sayıyorum resmen
Hulya4534 Kustuğum herşeyden resmen .🥺🥺hala 17.haftaya gircez hala miğde bulantısı yaşıyorum birçok şey yiyemiyorum çok zor gecti
melisaugtr husnatskn haşlanmış yumurta, taze fasulye, yağ, soğan, süzme peynir ve muzdan tiksindim 🫣 ilk zamanlarım çok ağır geçti her şey kokuyor her şeyden midem kalkıyordu ama yiyemediklerim bunlardı. Şimdi biraz daha iyi gibiyim şükür son 104 gün🤗
Tugceaybr husnatskn mantar pizzada çorbada yiyemiyorum artık, köfte çok severdim patatesle beraber maalesef tiksindim ondanda, turşu kokusu aşırı rahatsız ediyor onuda yiyemiyorum çoks evdiğim yiyecekler inşallah doğumdan sonra yiyebilirim
Bsryvz husnatskn Allaha şükür çok kötü bir hamilelik geçirmedim bulantı konusunda ama ilk 1-2 ay kendi elimin kokusundan tiksindim . Yüzümü bile yıkarken elimin kokusu gelikçe içim bulanıyordu
mamadziecka husnatskn bende ayni durumdayim kiymaya okeyim ama normal et fotoğrafi görünce bile tiksiniyorum 🤢