Aselhumaninannesi benim kızdığım nokta madem akrabalarinin dediğini ölümüne savunuyolar niye buraya yaziyolar , illaki herkesin kendi çocuğu aldırmak istemiyebilir ama ben buna anne baba ve doktor karar vermeli diye düşünüyorum.
Mesela herkesin yaptırma dediği testte bı arkadaşımın damar sertliği görüldü bu ilerde daha büyük sorunlara yol acabilirdi bn doktorun önerdiği bütün testlerin yapılması taraftarıyım , herkesin düşüncesine saygı duyarım o ayrı birşey,Burası dediğiniz gibi tartışma danışma programı ama ama her gün hergunde şeker yuklemesi yapilmalimi ikili üçlü yapilmalimi diye konu acilmazki ve açan kişiler ilk açtıklarında yapılan yorumları begenmeyip yarım saat sonra tekrar açıyor , bu saçma bnce….Bence diyelimki çıktı çocuğunu aldırmayı dusunmuyorsa, ona faydalı olmak için biseyler araştırmalı, yapmalılar.
Valla her yerde o çirkin bakislar var parka çocuğumu goturuyorum , bı down sendromlu kızımız var çocuklarla oyun oynamak istiyo kimse çocuğunu yaklastirmiyo sanki bulaşıcı gibi ve uzuluyo bunu görünce çok üzülüyorum bı hata yapsa düşse filan annesi vuruyo bagiriyo , o yüzden kimse bakamiyacagi sorumluluğunu alamiyacagi çocuğu dogurmamali bnce…
Ben kaç defa dovuyo diye şikayet ettim hiç bişey yapmadılar…