1Gunes Kızlar ilk doğumunu yaptım 9 günlük oldu bebeğim ve doğum sonrası ilk 3 4 gün tam kanamam oldu sonrasında 1 gün oldu 1 gün olmadı vs böyle mi olmalı yoksa sürekli kanama mi olmalı ?
Edafmo 1Gunes benim ilk 1 hafta kanama oldu, şuanda açık renk leke şeklinde bir geliyor bir gelmiyor 29 gün oldu doğum yapalı. Çevremde duyduğum kadarıyla böyle oluyormuş
pheobebuffay 1Gunes 12 gün oldu benim de ilk bir hafta geldi sonra kahverengi oldu daha az geldi sonra sanki ilk defa geliyormuş gibi kıpkırmızıydı şimdi yine kırmızı ama daha az az geliyor
Baharbade10 1Gunes ya gözünüz aydınnn sağ Salim almışsınızzz 🥰 şuan nasılsınız sezeryan olmak nasıl , ben de karar veremedim henüz çatı muayenesinden de korkuyorum , sezeryan olsam ailem uzakta annem çok kalamaz yanımda , napsam bilemedim , çok ağrı oluyordu mu
1erkekkannesiiii 1Gunes 43 gün boyunca kanamam olmuştu ilk 3 gün yoğun sonrası az az oldu. Bazı günler hiç gelmedi bunlar gayet normal
1Gunes Edafmo teşekkür ederim kuzum bende bilmiyoorum da nasıl olması gerektiğini bi oluyor bi olmuyor
1Gunes pheobebuffay vallahi benim ilk 4 5gün kan kirmiziydi sonrasında kahve leke gibi geldi şimdi de 1 gün gelse 1gub gelmiyo
pheobebuffay 1Gunes aynı durumdayım bazılarının da öyleymiş burda gördüğüm kadarıyla normaldir herhalde
ikibaloglanannesi 25 gün önce oldum. İlk 3 gün kanamam vardı. Şu an açık renk 1 gün geliyor 1 gün gelmiyor
1Gunes Baharbade10 kuzum her 2 doğumda kendi icin de tabi ki zor ama sezeryan olunca ben 3. 4.gunde tam kalktım hareketlendim kuzum. Benim annemde geldi 15 gün kalıp gidicek 10 gün oldu doğum yapalı ama korkma inan ki süreç bebek ile ilgilenince hızlı geçiyor 🥰
Ayca_gunes2122 Baharbade10 2.gün ayaklandım ilk günden beri hep kendim baktım çocuğa sadece ev işi yapamadım yemek vs annem 4gun kaldı ondan sonra iyice heryseyi kendim yaptım sezeryan korkulacak bişey değil merak etmeyin sağ Salim gelsin inşallah
1Gunes 1erkekkannesiiii çok teşekkür ederim benimde o şekil de 1gunoldu 1 gün olmadı şekilinde ilerliyor
Baharbade10 1Gunes ayy hadi inşallah ya 🙏🙏🙏 sevgide yaptınız değil mi doğumuuu , anestezi nasıldı tek seferde tuttu mu
Hilalrumturk 1Gunes benim ilkinde 3 4 gün sürdü bidaha gelmedi 40. Gün adet oldum ikinci nasıl olacak bakalım
1Gunes Baharbade10 evet kuzum vallahi çok çok iyiydi zaten doktorum şahane bir doktor barış bey asla tereddüt korkunuz olmasın hemşireler çok ilgili çok sevecen her an destek oldular.
kitapkurdu 1Gunes çok normal. Ben 1.haftada bitti diye endişelenmiştim ama sonra öyle bir devam etti ki. Şuan 18 gündeyiz. Ped için az ama günlük için çok oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım 🤦🏻♀️