DerininAnnesi35 Freyan ben Hatice İşcanlı Ermin’de yaptım doğumumu. Çok tatlı çok güleryüzlü biri. Ben yaptığım zamanlar sada hastanesindeydi ama şu an özel medifema hastanesinde.
Eliff35k Freyan merhabalar bende egepol Cemil kaymazsa gidiyorum çok memnunum evet biraz hastane ücreti arttırdı ama şuan genel olarak uygun bir yer kalmadı
Freyan Merve2546 teşekkür ederim aklimdaydi egepol ama pahalı dyorlar Paradan da geçtim hizmet alabileceğim yer olsun bari diyorum artık.drlara soru sorulmuyor ilgilenmiyorlar da
daryaost Freyan bende bu tarafta bakıyorum. egepol ztn gereksiz pahali abartalı o kdr veren para hakketmiyor
Freyan Eliff35k teşekkür ederim tavsiye için peki şu an ben 5+5 teyim bi tip merkezine gitmiştim keseyim göremedi 5+2 de. Egepole ilk randevuya ne zaman gitmiştiniz kese ve bebek görmek için
Merve2546 Freyan 4+6 Altan görüldü benim 6+1 Altan muaneyle kalp atışını duyduk şuan karından görünmez Altan muane istemiyorsanız 7-8 haftaya kadar beklemeniz gerek karından görmek için
Eliff35k Freyan canım ben 19 eylül de hamile olduğumu öğrendim öğrendiğimde 4+3dim son adet tarihim de 19 agustos Cemil beye 22 Eylül de gittim 4+6 da gittim keseyi gördük tam 6 haftaya girdiğinde kalp atışlarını duyduk
Freyan Asliormanci aynı kişiden bahsediyoruz demi özel tinaztepe hastanesi prof dr.Erdal Aktan . Salı gününe aldim randevu bakalim ins güzel sonuçlar alirim.
anneoluyorum101 Freyan Alsancakta kliniği var murat Polat 300₺ bence çok iyi bir doktor telefonla da soru sorabiliyprsnz
Asliormanci Freyan sağlık sigortam var hiç ödemedim ama gecen gün nenemi götürdüm başka bi bölüme 400 TL ödedim aynısfır bence
Freyan Freyan özel sağlık sigortası mi var sizin.Onu düşünüyorum aslında ama her hastane anlaşmalı değilmis