Mesuthan Kızlar Sarıyer Hamidiye eğitim Ve araştırma hastanesinden doğum yapan veya kadın doğum doktoruna giden var mi , doktor önerisi istiyorum da??
Burcufunda Mesuthan eltim asmye geçmeden önce orda çalışıyordu riskli gebelik sürecimde iki defa gittim tanıdık olmamın etkisi mi bilmem ama güzel ilgilendi alev hanım ve asistanı elif hanım harika ilgilendiler. Bi özel hastane statüsünde değil tabiki özellikle hijyen sıfırdı onu söyliyim sonra zaten özele devam etmiştim doktor açısından tercih edilir
Elifftrkgl onehappymoom Canım merhabalar bende yeni gebeyimde hamideyede kime gidiyorsun memnunmusun bana bilgi verebilir misin🤗
onehappymoom Elifftrkgl bayanlarda alev aydın çok iyi eğer randevu bulabilirseniz biraz zor olabiliyor, erkeklerde Savaş bey Cengiz bey iyi 🥰
Elifftrkgl onehappymoom onu birkaç kez daha okudumda hiç doktor seçeneklernin arasında bile göremedim yarın gideceğim ayşe köse olarak hiç duydunuzmu memnunmusunuz devletten peki
onehappymoom Elifftrkgl bı özel gibi değil tabi devlet hastanesi sonuçta ne kadar memnun kalınabilirse o kadar ama diğer hastanelere baktığım zaman burası resmen cennet yani bilgililer en azından birde gittiğinde sus pus durma sürekli aklındaki soruları sor çekinme sen sormazsan birşey söylemiyorlar genelde kg boy su vs ee tabi bide özelde ki gibi bebisi göremiyor izleyemiyorsun ama bence hastane ve doktorların bazıları gayet iyi :)