Mervea20 Merhaba iğne üzerinden 12. Günü akşambta hcg değeri 12.60 Günü saat 15.00 gibi değerim 38.64 çıktı nasıl sizce
myangelson Mervea20 güzel artış olmuş doktor tekrar kan istemeyebilir 1 hafta sonra muayeneye çağırabilir bende 14. Günü kan verdim 16. Günü kan verdim doktor artış güzel 1 hafta sonra gel muayeneye dedi canım senin de bu şekilde olabilir
Mervea20 @“myangelson” teşekkür ederim bilgi için ilk çatlatma iğnesi deneyimim hiç stresli değildim kan değerlerini görünce biraz oldu🥹 inşallah sizin gibi güzel haberler alırım
myangelson Mervea20 rica ederim canım en iyisini yapmışsın stres çok etkiliyor. Rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤍
Mervea20 mrvkr53 evet 12. Ve 13. Günler yaptım. En son yapılanda fark var koyuluk olarak daha koyu. Görsel eklemeyi yapamadım atamıyorım o yüzden
papatya-0 Mervea20 Mervea20 merhaba iğne gününü saydiniz mi yoksa ertesi günden mi saydiniz günlerinizi 🙏
Mervea20 aynenkezoaynen göğüs ağrısı, akıntı, adet sancısı gibi kasık ağrısı ve arada bel ağrım oluyo
myangelson papatya-0 iğne günü sayılmadan ertesi günden itibaren sayılıyor ben o şekilde yaptım doktorum öyle demişti