__mom1 Kızlar ben 5 haftalık gebeyim. Aşerme ve bulantılar hangi hafta başlıyor? Henüz bulantı yaşamadım ama adet sancısı ve çok yorgunluk var. Bi de bazen burnuma bir şeyin kokusu geliyor aşerme bu mu bilmiyorum tecrübeli annelere sorumdur 😇
Yenibirii __mom1 ben 5 haftaya girmekle beraber felaket mide bulantisi yasamaya basladim ilacsiz duramiyorum kokular vs cok dokunuyor. Ama herkeste farkli bazisinda hic olmaz bazisinda son haftalarda baslar.
Yazmelegi_ __mom1 6 haftada bulantım başladı ve 12. Haftada yok denecek kadar azaldı bazılarında orta haftalar da başlıyormuş bazılarında sonra haftalarda bazılarında hiç aserme ise bulantım bitince başlamıştı
_crazyangel __mom1 ben 9 haftama gitdim hiç birşey yoktu taki dün tavuk haşlaması yapana kadar çok rahat geçen bi hamileliğim vardı ama tavuk kokusu beni benden aldı
Sahnedekimadam Bulantı olmayabilir canım bence kendini şartlama 😄 hiç hoş bir şey değil çünkü muhtemelen bu yorumları okuyunca o haftalarda psikolojik bulantın başlicak bence direk postu kaldır😄🙏🏼
__mom1 Sahnedekimadam hiç aklıma gelmedi bu durum 😅 ortalama bir hafta varsa önemli işlerimi öne alayım diye sormuştum aslında