kuzeymomsss Sulee13 hamile olduğumu bilmeden önce erkek görmüştüm, bir kaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim hepte erkek hissediyordum ve oğlum oldu 😊
Ecemsuakpolat_ Evet ben daha hamile olduğumu öğrenmeden rüyamda hamile olduğumu ve kızımın olduğunu görmüştüm çok şükür rüyam gerçek oldu
PrensinAnnesi61 Sulee13 gozdetrhn haticey4 MadameHappy34 gulsumd1 Ecemsuakpolat_ Ben erkek hissediyordum ama hep rüyamda kız görüyorum ya 🤣 bir kere erkek bebek emzirdiğimi gördüm ama o bebek de benim değilmiş. Yani bilemedim ne çıkacak hadi hayırlısı 🥰
MadameHappy34 Sulee13 😃hep kiz gördüm sonra bir kaç kez 2 çocuk vardı biri hala karnım da ama diğeri kucağım da erkek doğurmuşum ama annesi de ben değilmişim 1-2 hafta sonra cinsiyeti erkek olarak öğrendim.
haticey4 Sulee13 canım ben ilk hamileliğimde erkek gördüm kızım oldu şimdiki hamileliğimde ise hem cinsiyetini hem adını gördüm doğru çıktı :))
Slaedz 13 haftalıkken erkek dendi rüyamda 2 kere kız gördüm böyle yatmışım doktor da ultrasonda ne erkeği kız diyodu ve 15. Haftamda kontrole gittiğimde kız olduğunu öğrendiö😅🥺🤲🏻
Sulee13 PrensinAnnesi61 hayırlısı neyse o olsun inşallah benımde daha kucuk bakalım allah gönlümüze göre nasp etsin 🤲🏻🥰
Pemberuya Sulee13 ben hamile kalmadan evvel erkek bebek emziriyordum sonra hamile olduğumu öğrendim cinsiyetten çok çok önce Doğum yapıyordum erkek bebek ve öğrendikki Allah’ın izniyle bir Oğluş geliyor 🥰 3 gündür de kız bebek görüyorum hayrolsun😂
Sulee13 Pemberuya hadı hayırlısı belki ters köşe kızçe nasip eder allah 🥰 Gönlünüze göre olsun ınsallah
Bus1-ra Detaylıya gitmeden önce kızım olacağını sanıyordum öyle demişlerdi detaylıya gideceğim günün gecesi çok güzel bir kız bebek doğurdum ama gittiğim de oğlum olacağını öğrendim 😂
Sulee13 Bus1-ra kimi tersi olacak derler yada merak ediyoruz bilinç altıyla uyuyoruz allah hayırlısını versin🥰