Tubiskov Kizlar birinin whatsapina kendi telefonumuzdan girebilir onun kimle mesajlastigini gorebilirmkyiz ? Onun haberi olmadan
Mysmrt Tubiskov telefonu bilmiyorum ama bilgisayardan görebilirsin whatsappweb sitesinde. Ama ilk kurulumu yaparken o kişinin telefonundan karekod okutmak gerekiyor
TTtutku Tubiskov evet whatscan ben eşimin abisi ablasıyla nr konuştuğunu görmek için yaptım memlekete izne geldiğimde öyle yapıp okuyorım
nebakiyonkomikmi Tubiskov Whatsapta kod okutma var kendi telinden karşı tarafın teline taratiyorsun onun Whatsapp bı sana geçiyor ama mesajlara vs önce onun bakmasi lazım sen bakarsan önce anlayabilir karşı taraf
nebakiyonkomikmi Tubiskov yok sizede gelicek mesaj sizde görebileceksiniz ama ondan önce mesajı açıp okursanız mesajın okunduğunu karsi taraf anlar
elifcicek_07 Ücretli uygulamalar dışında o görmeden takip edemezsin en son 10 dolar dı galiba. Biz arkadaşıma almıştık öyle bir uygulama eşi aldatıyordu. Whatsapp web kurarsan anlar yani tek yolu paralı uygulamalar
nebakiyonkomikmi elifcicek_07 Senin dediğin paralı canım gerek yokki karşı tarafa şöyle muhtemel eşi caktirmadan kodu okutsa o anlık bildirim geliyor onuda silsin bı zahmet sonra bağlı cihazlar kısmına girmediği sürece göremez bizde bı arkadaşıma yaptık öyle bildirim vs gelmedi sadece kurarken geldi onuda sildi zaten bişey varsa uzun sürmez yakalar