ZeyooZ Günler nasıl geçecek derken bir bakmışız 9ay geçmiş gitmiş hala inanamıyorum 😍 heyecan da ağrılar şikayetler de dorukta. Bence son 10güne girenler bu posttan haberleşelim ☺️ Hem destek oluruz birbirimize hem heyecanımızı paylaşırız...
sarya21 ZeyooZ benim ikinci bebegim ama herşeyin daha bir farkında olduğumdan daha gergin, heyecanlı, duygusal bir haldeyim öncesinde bir sıkıntı olmaz ise 12 kasım allahin iziniyle...
Minnakkkk ZeyooZ son 10 😍😍 ama zaman durdu sanki yerınde sayıyor gibi bi an önce doğurmak ıstıyorum ama hıc bı belırtı yok nst de sancı falan çıkmıyor 🙈🙈 hep erken olacak dıye bekledık ama sanırım gelmeye nıyetı yok bızım kızın 🙈🙈
BusraSY ZeyooZ Son 9 gün hayırlısıyla 😊😊 10 gündür erken doğabilir diye bekledik ama gelmedi inşallah vakti zamanında sağlıklıca kucaklarımıza alırız 💙💙
pelinnnnn ZeyooZ Bizim de son 8 günümüz 👼🏻🎈💃❤️ Hepimizin hakkında hayırlısı,sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza 🤗
Aycelf2 sarya21 bnde ayniyim ya ikinci sezeryanim olcak bu ama beni neler bekledigini bildgm icon braz tedirginlik ve heyecan basladi sacma bluyorm ve oncden hc blyle bseler hissetcegmi zannetmezdim ama gun yaklastikca oluyomus birincide ne olup ne btcek bilmedigimizden dsunemiyorz ama bunda bliyorz 14 kasim bzmde
Burcuneris sarya21 aynı gün ☺️ Rabbim evlatlarımızı korusun güzel ömürler versin bizlerde sağsalim atlatalım inşallah.
sarya21 ZeyooZ bence kaç olursa olsun değişmez annelik duygusu şuan yeni doğum videoları atıyor dr um instegrama her izlediğimde ağlıyorum 😊😊😓
elifiii Son 7 günümüz kaldı ama tabi kendisi gelmek isterse o da kabulümüz artık ☺️Çok çok heyecanlıyız.. Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. İsteyen herkese bu duyguları tattırsın..
ZeyooZ elifiii amiiiiiiiin canim. Valla benim de kabulum artik gelebilir hazirim 🙈 bakalim once kim dogurcak burdan
ZeyooZ aslihan1 bekle kuzum son 20cok cabuk gecti valla bana bi sabah oluyo bi aksam 🙈 dur bakalim heyecan dorukta
Sultannnnn Düşük tehlikesiydi, mide bulantılarıydı, erken doğum riskiydi derken bizde 36 haftalık olduk çok şükür. Sezeryan olacağı için son iki haftamız. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi...
ZeyooZ Sultannnnn amiiiin canim hepimizin tek istegi o. Allahin izniyle insallah 🙏 valla dertler sikintilar hic bitmedi ki basindan beri ama bugunleri de gorduk cok sukur
elifiii Sultannnnn aynen hep bir stres hep acaba zamanında kucağımıza alabilecek miyiz korkusu, hala süren mide bulantısı.. yalnız değilmişim...sağ salim gelsinler..
ZeyooZ Minnakkkk kiz bi de erken gelir derler ☺️ En hayirli zamanda gelicektir. Valla benim de hic sancim cikmiyo ama dun doktor kafasini goremedi baya asagida dedi ama karnima bakinca hala yukarda duruyo 🤷🏼♀️
Svmcn Minnakkkk ben de seninle aynı durumdayım son 10 gün .ben de hep erken doğumdan korktum çok şükür dayandik ve ne sancım var ne de bı belirtim.benjm de kızım olucak insAllah😍😍
Minnakkkk ZeyooZ aynen 😀 benım eskılerın tabırıne göre karnım düşmüş Doğum cok yakınmış ama bı turlu o yakın zaman gelmıyor 😀😀
Minnakkkk ZeyooZ ben gezerken dogurcam hep gezıyoruö yürüyorum temızlık desen daha bugun yaptım fazla hareketlıyım ben 😀😀
ZeyooZ Minnakkkk ben de avmde dogurabilirim 😂 hamilelikten once hep acmde falan gezen karni burnunda kadinlara aha birazdan doguracak hala gezme pesinde derdim🙈🙈🙈 cok utaniyorum kndimden! Su an ben oyleyim😂 son enerjimi magazalarda harciyorum🙈