Jeologmom Merhaba kızlar 11+2 deyim bugün kahverengi lekelenmem oldu doktorumla konuştum yarın bakabilecegını söyledi kırmızıya dönerse tekrar konuşuruz dedı başına böyle bir şey gelip bebeğine bir şey olmayan var mı zaten progestan kullanıyordum
Havvagks Jeologmom bende 10+6 ara ara geliyor açık kahverengi koyu kahverengi her geldiğinde panik olup doktorumu aryorum kontrol ediyo iğne ve fitil yazıyor sonra kesiliyor dinlen bol bol diyor öyle yapıyorum sıkıntı stres yapma bugün yine geldi hemen mesaj attım doktora 3 gün izinliyim Perşembe günü gel bakayım dedi fitile devam ediyorum kırmızıya dönerse acil gel diyor
Halise88 Jeologmom bende 7 haftalıkken oldu bu durum ,önce açık kırmızı renk geldi sonra sabaha kahverengiye dönmüştü kontrole gittim sıkıntı olmadığı söylendi çok şükür (progestan fitile başladım doktorumun tavsiyesiyle ) İçinizi ferah tutun ☺️
Zumra_elif61 Jeologmom canım geçmiş olsun 6. Hafta da başladı benim kahverengi lekelenmem Allah’a şükür 7 buçuk haftalık olunca bitti Protestan kullandım fitil olarak bi de eastrafen die bi ilaç kullandım ve dinlendim geçti regli bitişi gibi kahverengi idi
Slaedz Benim direk 13. Haftamda yoğun kırmızı kan gelmişti progestan fitille tek kullanımlık iğne vuruldum kanama alanı da vardı 1 buçuk ay sadcee yattım kendi ihtiyaçlarm için ayağa kalktım çok şükür 32+4 hamileyim bir şey olmadı
Tahamine7341 Jeologmom valla doktorunuz bi değişik bence en ufak lekelenmede evde beklemek doğru değil belki acile gitseniz müdahale edilcek
Cglumt Jeologmom 12 haftalıkken benimde önce kahverengi lekelenmem olmuştu korkma demişti doktorum ağrı sancı ve kırmızı olmadıkca geçiyor.İki gün önce baya yoğun kırmızı kanama oldu tek seferlik iğneyle fitil verdi kullanıyorum dinlendim geçti.şimdi bebekte çok iyi bir sorun yok.Seninde öyledir kötü düşünme bazı gebelerde bu kanamalar hep olabiliyormuş
Jeologmom Acile geldim progestan iğne yapıldı bir tane düşüğüm var çok korkuyorum yarın muayenem var dua edin 🥲🥲
[silindi] Jeologmom panik yapmayın ben 13.haftadayım bu haftaya kadar hep kahverengi akıntım oldum günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum ve çoğu zaman yatıyorum imkanınıza varsa çok ayakta kalmayın doktorumun söylediği kırmızı renkte kanama ve şiddetli ağrı olmadığı sürece korkulacak bir şey yok acil şifalar diliyorum 😊
Jeologmom İnşallah bir sıkıntı olmaz teşekkür ederim hepinize içimi rahatlattınız yarın belli olucak insallh bir şey çıkmaz😔😔