Selale_bati Marygur yabanciyim diye burda kimsem yok hastaneler hakkinda bilgim yok bizim orayla cok fark var arasinda
Marygur Selale_bati bu ikinci çocuğum ikisindede doktorum farklı ilkide verdi numara buda verdi ne demek ya bu gebe artık senin sorumluluğunda sürekli sana geliyosa, benim gece 3 te suyum geldi gece 3 te aradım kadını erken doğurdum yani herşey olabilir ulaşmak zorundayız
Selale_bati Marygur iy8 valla bende degistircem doktorumu suan 28 haftam bitdi bundan sonra dogumdada cerrahpasa arastirma hastanesine gitmeyi dusunuyorum zatem ilgilenmiyor iyi bukadar para oduyorum soncuta o paraya cocugumun ihtiyacini oderim
Anneolacak Marygur aradim konustum kendi calistigi hastanenin aciline yonlendirdi mutlaka kalp atimlarini dinletsinler sana dedi. Hic ters degildi saolsun. Ama endiselendim dua edin nolur hamilelerin duasi kabul olur
Marygur Anneolacak benimde oldu tatlım gittik kalbini dinledik rahatladık olabiliyo böyle şeyler ama görüp duyup rahat etmek gerekiyo bide o gün iğne yaptılar serum taktılar kanama durdu doktor seni yönlendirir artık güzel güzel duyarsın kalbini minnoşun inşallah sakin ol sancın yoksa
Anneolacak Marygur minigim iyi cok sukur kalp atisini dinleyemedm ama atan kalbini gordum.kanamam yokmus cok sukur yine de her turlu ihtimale karsi ignemi yedim geldim :)
Marygur Anneolacak iyi hadi için rahat artık geçmiş olsun valla bu ikinci gebeliğim ilkinde leke kan bişi bilmiyorum ilk defa bunda yaşadım bunları o yüzden ufacık bi lekeye aklım çıkıyo hemen doktora koşuyorum
Anneolacak Marygur benim ilk gebeligimde olmustu ama o zaman dusuk tehlikem vardi Rabbim her seyin hayirlisini versin insallah saglikli bir sekilde kucagimiza almamiz dilegiyle 😇