Gizem_cetinbas Kızlar Önerdiğiniz uygun hesaplı bi site varmı herşey o kadar pahalı ki bı tane pantolon 500 TL alınacak gibi değil 😊
Elifkskl Gizem_cetinbas lcw hamile pantolonları çok iyiydi canım 2.gebeliğim hala duruyorlar onları giyeceğim yine
Lavantakokusu64 Gizem_cetinbas hersey ateş pahasi artık. Ben lcw dan yılbaşı indirimlerinde 250 tl ye almıştım. 200 300 den aşağı da yok zaten bi pantolon
Sevvl Gizem_cetinbas vall canım hıcbıseu almadım çünkü ben bu kiloları kabullenemedim😞 Bir tane hamıle taytı ve doğumdan sonra da gıyebilecegım tiriko salaş ikili takımlar aldım
Glsmbln Gizem_cetinbas LCW de hamile giyimde hep indirim oluyor ben aldım 100 liraydı hamile pantolon 4 tane farklı renk aldım valla çok rahat tunikler kazaklar biraz pahalı 250 falan
nidako Sevvl triko salaş takımları nereden aldınız acaba? Benim de doğumuma çok az kaldı doğum sonrası giyinmek için bakıyorum içime sinen bulamadım.
Slaedz Ben pantolon aldım ama pek rahat değil aşşağı düşüyomuş gibi hissettiriyor onun yerine eşofman alın derim bol paça geniş lastikli büyük beden eşofman aldım bi onla rahat edebildim
Gizem_cetinbas Slaedz Ben de ilk gebeligimi eşofmanla geçirdim çok daha rahat oluyor benim boy sıkıntım var olmuyor hiç birşey 😂
Lavantakokusu64 Gizem_cetinbas evet olmuştur o fiyata ama arada indirim oluyor takip edildiğinde uyguna bulunabiliyor
Gizem_cetinbas Glsmbln Benim olduğum yerde LCW yok maalesef boluya gitmem lazım Çarşamba günü gidicm mutlaka bakicam 😊
Daisy0000 Gizem_cetinbas Canım hamile pantolonu çirkin duruyor diye ben günlük hayatta giydiğim pantolonlarımın 40-42bedenlerini aldım,gayet rahat kullanıyorum🥰