Mukaddes_3_mom efeninannesiii_ merhaba🤗makrome kapı süsü düşünüyorsanız Koza_tasarim_evi ve atolye_mukaddes sayfalarına bakabilirsiniz.
Minikkoalam13 Bulutlu ledli kapı süsü ve takı yastığı gardropstan kargo ücreti dahil 380 e yaptırmıştım isterseniz bakın cok memnun kaldım @miraymirzaaeknn sayfanın adı
ikikedi-birbebek efeninannesiii_ Mukaddes_3_mom Bende koza tasarım evinden yaptırdım 🌼 Makrome düşünüyorsanız mutlaka bakın derim 🦋 Mukaddes hanım hem çok kibar hemde çok kaliteli ürünleri , her aşamasında bilgilendirdi bizleri ürün gelincede çok memnun kaldım 🌼 magnet dönence vs. Onlarida yaptırdım 🌼 İnşallah çok güzel yerlere gelir 💞 koza_tasarim_evi [https://mutluresim.com/images/2023/03/07/uLinm.jpg]
iremmomyy_ alparslansmother Ayh çok güzelmiş fiyatını öğrenebilir miyim ( bu arada eşim bu isim olsun diye beni ikna etmeye çalışıyor 🤣 )
ikikedi-birbebek iremmomyy_ 240 TL’ye yaptırmıştım Ocaktan önce güncel fiyatı ne kadar bilmiyorum ama o zaman baya sayfaya sormuştum genelde 320 TL’den fazla söylemişlerdi piyasaya göre uygundu fiyatları 🥰
Ozlemozil Kızlar bende hediyelik magnetler yapıyorum dolapta limonatolye kullanıcı adım. İnstada limonatoly_e hesap adım bakabilirsiniz 🙏