SeDAaaaa35 Kızlar 2 gün önce yumurtlama gördüm dünde çatlama oldu bugün kanamam var doktora sordum ara kanama dedi yumurtlama zamanında olabiliyormuş. Sorum şu ara kanama yaşayıp hamile kalanlar var mı acaba aranızda ?
guzelanne01_ SeDAaaaa35 yani canım ben gebeliklerimde hep ara kanamada yaşıyorum Kalıntıda yaşıyorum kanamalı gebelikte yaşıyorum bu yüzden bende kanama yoksa aksine gebe değilimdir🫣🫣
Sumeyyealts SeDAaaaa35 ben her ay yumurtlama kanaması yaşarım ve geçtiğimiz aylarda hamile kaldım bir sorun teşkil etmiyor ayrıca doktorum iyi bir şey yumurtladığını gösterir demişti
guzelanne01_ SeDAaaaa35 gerçek öyle canım kanama yoksa yerleşme gelmiyorsa ara kanama yoksa bende bir anormallik vardır kesin😅 asla hamile değilimdir 5 gebelik yaşadım 5 indede aynı
SeDAaaaa35 Sumeyyealts nasıl birşet anlatırmısın canım ben 3 hafta önce kürtaj oldum doktorum bekleme dedi bende yumurta takibi yaptım çatlama oldu akşamına yani dün gece hafif leke gelmeye başladı şimdi de biraz fazlalaştı ama adet gibi değil nasıl oluyor sende nasıldı
Sumeyyealts SeDAaaaa35 kahverengi leke şeklinde başlıyor sonra kanama oluyor hafif bir şekilde bazen 3 gün bazen 1 hafta sürüyor
Sumeyyealts SeDAaaaa35 bu arada kaç haftalıktı kürtaj olduğunda ben de oldum 1 ay oldu daha adet olmadım ama domtorum en az bir regl sonra dene rahim toparlansın dedi
guzelanne01_ SeDAaaaa35 canım bende 5 gebeliğimden 3 ünü kaybettim 2 si düşük 1 tanesi boş gebelikti rabbim verceği varsa veriyor kızımda şiddetli kanamam oldu 6 ay hemde durmaksızın parça parça ben çok dua ettim inandım hamd olsun rabbimde nasip etti sanada eder Allahın izniyle çok dua et
SeDAaaaa35 Sumeyyealts adeti etkilemez ama demi normal olmam gereken zamanda olurum ağrın oluyormuydu peki
SeDAaaaa35 Sumeyyealts benim normalde 10. Haftaya giriyordu ama kese 5.5-6 hafta arasında kaldı gelişmedi sonra kese bozuldu
SeDAaaaa35 guzelanne01_ canım benim çok teşekkür ederim adaklar adadım dualar ediyorum saplıklı olsun diye