Gurses13 Kızlar normal akıntım hep şeffaf olurdu dün gece 3 civarı tuvalete gittiğimde peçeteyi dolduran yoğun sap sarı mukus gibi birşey vardı. Normal akıntımdan tamamen farklı sizce nişan olabilir mi
DerininAnnesi35 Gurses13 ben de ilk doğumumdan 1 hafta öncesinde aynı şekilde takıntım olmuştu. Normal akıntıdan çok farklı bi şey. Ayırt etmemek mümkün değil. Parçalar halinde aşırı yoğundu ama pembemsilik yoktu. Sorduğum kişiler hep pembemsi olur nişan dediler. Ama bence nişandı. Kaç haftalıksınız da?
Gizem_cetinbas Gurses13 Benim ilk gebeligimde çok koyu nişanım gelmişti kahverenginin birazdaha koyusuydu
Gurses13 DerininAnnesi35 36+3 teyim 2 cm açıklığım var geçen hafta hastanede yattım hatta erken doğum riski olcak diye düşündü doktorum ciğer geliştirici oldum 😪
Mervekara5 DerininAnnesi35 ben 39 daym bana da doktorum akıntıdır dedi ama akıntı olmadığına eminim daha önce görmediğim birseydi geldikten kaç hafta sonra doğum yaptınız
DerininAnnesi35 Mervekara5 1 hafta kadar sonra. Ama sizin o kadar da olmayabilir bence. Ben 37+6 da doğum yaptım.
Tugbaserdar011120 Gurses13 olamaz ben ilk dogumumda Nisan adet kanı gibi olmasa da hafif kırmızı geldi bende de geliyor hatta bende az gelirdi şimdi bı yemek kaşığını dolduracak şekilde geliyor normal o
Esmayten Ben 37+4 üm bugün. Nişan geleli 1 hafta oldu kasık ve bel ağrısı var ama başka bi şey yok doğum ne zaman olur sizce çok bunaldım ha geldi ha gelecek stres oluyorum sürekli 😔
Esmayten Mervekara5 başta nokta nokta kan şeklinde oldu sonrasında kahverengi çok yoğun şekilde akıntı oldu nişan olduğu çok belliydi