4kuzuannesiyim Kızlar instagramda melek boyacı diye bir sayfadan tahmin yaptırdım ama Allah biliyor ya hiç içime sinmiyor sizce dogru mudur
Agg0207 4kuzuannesiyim canım çok saçma bunlar gerçekten Lokman suresi 34. Ayette şöyle diyor rahimlerde olanı sadece Allah bilir .o yüzden inanmamak gerekiyor böyle şeylere helede keseden tahminde bulunmak mümkün değil cinsel organı bile gelişmemiş bebeğin yani .
zeyzey_06 4kuzuannesiyim şimdi siz deyince bakıyım bir dedim takipçisi de çok nasıl yorumluyorlar bilemiyorum ama allahtan başkası bilemez tabi
Blue9817 Rabbimden başkası bilemez kuzum içine ne siniyorsa Rabbim gönlüne göre versin🤲🏻 İnanma böyle şeylere bi ara çin takvimi diye bişey vardı ordan da öğrenmek isteyen çoktu😊
4kuzuannesiyim Kızlar çok teşekkür ederim yazdığınız cevaplara hayırlısı olsun Allah gönlümüzden geçeni nasip eder insallah
4kuzuannesiyim Hamileanne canım biliyorum küçük olduğunu da sadece tahmin istedim belki keseden felan bilirler diye yinede teşekkür ederim
4kuzuannesiyim 4kuzuannesiyim peki instagramda yapılan cinsiyet tahmincileri hakkında ne düşünüyorsun
4kuzuannesiyim 4kuzuannesiyim kızlar yorum yaparmısın bu cinsiyet tahmini yapan instagramdaki sayfalar icin