Pemberuya Kızlar bu siteden alışveriş yapıyor musunuz? Ben Avent biberon ve emziklerine baktım da trendyola göre falan bayaa fark var. Kargo hızlı vs yazıyor gerçekten öyle mi? 😊
beyzacmvrc Pemberuya prime üyelik varsa aynı gün bile geldiği oluyor en geç ertesi gün. Çok güvenilir site gözün kapalı alabilirsin Bir sıkıntı yaşarsan göründüğü gibi gelmezse falan paranı iade ediyolar üründe sizde kalsın diyolar 2-3 kez başıma geldi benm ☺️
Eceecim Pemberuya ben de emzikleri ordan almıştım. Oldukça güvenilir ve jet hızıyla getiriyolar. Bir kere öğlen sipariş verdiğim ürünü akşam teslim etmişlerdi ☺️☺️
Pemberuya beyzacmvrc yaa çok iyiymiş öyleyse, bide uygun yani☺️ Emzik+Biberon trendyolda 800 küsür orada 600 baya fark var
beyzacmvrc Pemberuya evet bende avent in emziklerini ordan 110 a almıştım ikilisini Biberonda da kararsızım ne alsam diye 😂
Bebiskosuu Amazon prime üye olursanız 7.99a kargolarınız da bedava oluyor ve aynı gün ertesi gün teslimattan yararlanabiliyorsunuz çok seviyorum ben Amazon’u müşteri memnuniyetini çok önemseyen bi site gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz ☺️