1oguzannesi Buğlem ile nisa isimleri arasında kalmıştım doğrusu, eşim buğlem daha iyi diyor ama sizin de fikirlerinizi alayım diyorum .
Eda_11 1oguzannesi bende 3 isim arasında kalmıştım. Buğlem Berra Zümra. Eşim Buğlem seçti 😊🥰 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Pemberuya 1oguzannesi kız kardeşim Nisa Nur ismi maaşallah diyim zekidir kafasına koyduğunu yapar evcimandır başarılı bide ben öneriyorum Nisa ismini:)) sadece biraz inatçı ama boğa burcu olmasıda etkiliyor bence😂😂
Lavantakokusu64 1oguzannesi Nisa başlı başına anlamida güzel bi isim. Hayrunnisa isminide beğeniyorum.
-_Esra_- Nisa kadın demek canım benim kızımın adı da Nisa ama iki ismi var tomris Nisa anlamı türklerin savaşçı kadını demek
1oguzannesi Pemberuya annesi inat değil de noldu inat iyidir boşver bende nisayı daha çok beğendim içime sindi 😂😂
1oguzannesi -_Esra_- buğlem ismi cenneti müjdeleyen melek sanıyodum ama öyle değilmiş aslı. İçime sinmemişti zaten . Nisa daha çok hoşuma gitti benimde . 😊🙏
1oguzannesi Lavantakokusu64 nisa ismini koyacağım rabbimin izniyle Nisanur da olabilir bilemiyorum kız evlat heyecanı başka oluyomuş bir oglum vardı içim kıpır kıpır nedense ilk kez anne oluyo gibi🥲