Esra16 Merhaba hamişlerr 🙋 5+3 haftalık hamişim Bu aralar tabağa turşu doldurup yiyorum bide tuz döküyorum üstüne o şekilde yiyorum bi zararı olurmu sizce hergün veya 2 gunde bir yemenin kafama takıldi🤔
BurcuAydin Esra16 bende ilk zamanlar bilmeden kavanoz kavanoz yedim ama tuz falan dokmeden 😊 bi zarari olacagini sanmiyorum ama tuz dan uzak dur 😊
Mrvcldr Esra16 yalnız değilsin canım☺ Turşu portakal ayva ne bulursam tuzluyorum limonluyorum fln ☺ Ekşi yiyoruz ayşeler yolda sanırım☺☺
iremacar Esra16 kuzummm ben hamileliğinde 25 kilo turşu bitirdim 😂😂😂 acayip odem yapiyo anammmm elleseler patlayacak gibiydim
Gulsahketen Esra16 yapmaaaa bebeğe giden iki damar var senden beslendiği bende senin gibi yaptım biri bu yüzden tıkandı. 24+5 teyim iki hafta önce tuz tamamen yasaklandı. Çok zararlııı
Aslanannesi Mrvcldr ben de çılgınlar gibi ekşi yedim ama oğluş geliyor nasipse 😍 Allahım herkesin gönlüne göre versin. Sağlıklı evlat nasip etsin herkese 🙏🏼
Mrvcldr Emine24 sağlıklı olsunda tabiki geriainin önemi yok ama genelde annelerde hep bi kız çocuk hevesi biraz daha fazla sanırım☺☺
Esra16 Emine24 😂😂😂 hahahaha valla cok güldüm ya hayirlisi olsun insallah banada hakki gelcek tip var sende diyolar bakalim artik erkek annesi tipim varmis nerden anliyolarsa 😂
seydam Bende 5 kilo turşu yedim tuzlu limon ve acayip siyah zeytin yedim amma oğlum olacak inşallah hayırlısı ile
Esra16 Gulsahketen Ay gerçektenmi yaa gecmis olsun sanada arkadasim hayirlisiyla saglikla kucagina al bebisini insallah 😊