Zeynep04 Kızlar Van’da önereceğiniz kadın doğum doktor varmı? Lokman hekim hastanesinde kadın doğum doktoru önerisi alabilir miyim? Gebelik takibi için gideceğim.
Twin-22 Zeynep04 Riskli bir gebelikse Agahan bey , normal doğum istiyorsanız Feyza hanım , sezeryan da iyi bir cerrahi istiyorsaniz Akdamar Hastanesi’nde Şakir bey var . Umarım yardımcı olabilmisimdir ☺️
Hulya2626 Zeynep04 ben özel muayenehaneye gidiyordum çok pişman oldum keşke gitmeseydim. Hiçbir şey yapılmıyor. Hastane gibi değil tahlil için ayrıyetten sağlık ocağına gitmek zorunda kalıyordum. Testler gereksiz pahalıydı. Bence kesinlikle özel hastane daha iyi, muayenehanelerden uzak durun
Zeynep04 Meltems53 iki hastane var sanırım biri hayat biri lokman hekim hangisinde iyi doktor varsa işte
Zeynep04 Hulya2626 yok gitmem zaten çok riskli kötü bi durum olmazsa gitmem. Devlet çok kalabalık olmasa devlete giderim ama lokmam hekimde iyi sadece doktorda karar versem hep aynı kişiye giderşm
Cigerekacankedituyu Ben devlete geliyorum ya 😂 kalabalık ama iyi doktor bulursanız güzel ilgileniyor. Yusuf Başkıran’a geliyordum ben, hastaneden ayrılıp üniversiteye geçeceğim dedi, yeni doktor arıyorum o yüzden.