Sevval0308 Samo1818 canım elhamdülillah 21+6 yım hiç kusmadim migdem de bulanmadi bence bu konuda gayet şanslıyız 🥰 Elhamdülillah diyelim.
esraEb Sevval0308 cinsiyet nedir. Cinsiyetle alakası var mı acaba. Ben de hiç kusmadım. Ara ara bulantılarım oluyor o kadar. Çaydan soğudum azıcık onun dışında her şeyi yiyorum içiyorum şükür. Ama iştahsızlık var çok fazla bu yüzden de 5 kilo verdim. 15. Haftadayım
civcivin_annesi 6cı haftamızdayız aşırı mide bulantılarım var hiç bir yemeği görmek bile istemiyorum kokuya dayanamıyorum her koku midemi bulandırıyor ama hiç kusmadım şimdiye kadar
Sevval0308 esraEb benim istahta hiç bir sorun olmadı maasallah diyim tosun gibi yiyorum🙄zaten kilolu hamile kaldım. Cinsiyetimiz kız rabbim izin verirse 😍 sizinki nedir
Samo1818 esraEb ben 18 haftadayım kız benimki belki canm cinsiyyetden de ola bilir seninki ne bellimi cinsiyeti?
esraEb Sevval0308 Allah bağışlasın 🤗benim belli değil henüz ama kız gibi dedi doktorum. Bu hafta netleşecek Allah nasip ederse 🤗
esraEb Cinsiyetleri de yazar mısınız. Cinsiyetle alakası var mı bu bulantı işinin 🤔benim belli değil henüz. Kız gibi dedi geçen hafta ama netleşmedi henüz
Annesininkuzusu06 esraEb benimde doktorum kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi 1 ay sonra netleşir dedi şuan 19 haftadayim
Annesininkuzusu06 esraEb evet ilk hamileligim bundan önce düşük yaptım kürtaj olmuştum 8 haftalık kalbi durmuştu