Babyboymom Armgn Çünkü ben sadece yatağımda kullanıyorum diğer yerlerde kullanmıyorum 😊 Sadece doğumdan sonra kolaylık olsun ve yanında yatırmak isteyen anneler için çektim. Siz dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz
Babyboymom deletedmom321 Biz biraz uzaklarda yaşadığımızdan pek misafirlik durumum yok ne yazık ki 😅 mutfakta babynest kullanamazsınız yani koltuğunuz olması gerek. Ben salonda kullanmıyorum. Babynest’i alma amacım gece yataktan kalkmadan rahat bi şekilde bebeğime ulaşabilmek ve yanımda yatırmak. Herkes kendi amacına göre kullanabilir tabiki 😊
deletedmom321 Babyboymom geniş kapsamlı anlatım olması açısından örnekler verdim doğrudur emek vermişsiniz güzel olmuş ama genel bir bilgi olmamış :) sadece kendi faydanıza çekmişsiniz. O zaman bAbynesti nasıl kullanıyorum olabilir videonun adı :)
Babyboymom sudamlasi Benim oğlum 3 aylık hala kullanıyorum. Hareket etmeye başlayıncaya kadar yani dönmeye başlayıncaya kadar kullanılabilinir
Polo Babyboymom maşallah yavruna :) lokum gibi :) Resmen babynest alasım geldi. Ben yatagımın yanına park beşik aldım. Ama aramızda yatması harika bişe. Evet sanırım alıcam :)
Babyboymom Polo 😅😅Çok teşekkür ediyorum güldürdünüz beni😅 Ben ilk çocuğumdan çok çektim. Park yatak almıştım ama bin pişman oldum. Kalkmaktan imanım gevredi resmen 🙈 Sinir sistemim alt üst olmuştu ama bu inanılmaz güzel hiç kalkmadan emziriyorum ve oğlumla rahat geceler geçiriyorum çok şükür. Yatağa gidene kadar ağlıyor çünkü şiddetleniyor ve susturması zor oluyor. Ama burda ağlamadan yani leb demeden alıyorum ağlamadan 3 sn önce 😅 bu yüzden çok sakin bir bebek oldu. Herşey tecrübe işte 😊
Babyboymom Armgn Ben mutfak için anakucağını öneriyorum babynest oralar için uygun değil yani ben kullanmam 😅
Armgn Babyboymom tezgaha koymayacağım canım koca yemek masası ana kucağı da var hepsi olur bi doğsunda
Babyboymom EsraDabakzkal Ben teşekkür ediyorum geri bildiriminiz için. Evet çok konforlu ve temiz. Benim alma amacım tamamen yanımda nasıl yatırabilirimdi çünkü ilk bebeğimde çok zorlanmıştım kalkmaktan dolayı çok çektim :) bu yüzden tecrübemle aldım bunu bu yüzden annelerde bilsin istedim yoksa video çekme amacım bu konu değil yoga ile alakalı 😊😊
Polo Babyboymom almaya karar verdim. Yatarken babynest Gündüz uyurkende beşiğinde uyur İyi oldu paylaştığınız :)
Tutim Babyboymom cok tesekkür ederiz cok yardımcı oldu bu video bizimde babynestimiz var henüz dogumumu 2 ay var ama bende park yatak almam odama sıgmaz kücük diye nesti kullanmayı düsünüyodum videonuzu görünce dogru karar verdigimi anladım 😄
Babyboymom Tutim Çok mutlu oldum işe yaradığına sizde sağolun😊❤️🙏Hayırlı doğumlar😊❤️🙏 Abone olmayı unutmayın😊
Runkli Babyboymom maşaAllah rabbim nazarlardan korusun inşaAllah 🙏 Bende aldım gitti gidiyordan yastığına isimde yazıyorlar☺️ Kullanışlı olacağını ve rahat edeceğimi düşünüyorum 🤗
Babyboymom Runkli Amin sizinkinide inşallah😊❤️🙏Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin❤️😊Abone olmayı unutmayın 😊😊😊
Balkiz Babynestiniz sanırım orijinal değil biraz fazla yıpranmış gibi. Ya da yıkadıktan sonra mı bu hale geldi bilemedim :/ emeğiniz için teşekkürler bu arada.
Babyboymom Mihribann İpini aşağıdan sıkınca sertleşiyor birde benim için yeterli taşıma dusunmuyorum çünkü 😊
Babyboymom Polo Tesekkur ederım😊❤️Ise yaradıgına mutlu oluyorum sizler için😊Abone olmayı unutmayın lütfen😉🙏